TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çelebi’den emekçilere ve gönüldaşlara anlamlı teşekkür

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, yerel seçimlerde başarılı olmak için emek ve oy veren herkese teşekkür etti

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2019 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2019 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
 Çelebi’den emekçilere ve  gönüldaşlara anlamlı teşekkür

ADANA(İLKHABER)- – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, dün yapılan yerel seçimlerde başarıya ulaşılması noktasında emeği geçen herkes teşekkür etti. Adana’da yeni bir dönemin başladığının altını çizen Çelebi, “Adana’mızı belediye başkanlarımızın öncülüğünde hep birlikte herkesin yaşamak isteyeceği örnek bir kent haline getireceğiz” dedi.

ÇELEBİ’DEN TEŞEKKÜR

CHP Adana İl Başkanı Çelebi yaptığı yazılı açıklamada, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde başarılı olmak için ter döken başta belediye başkan adayları, milletvekilleri, il ve ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kolları, parti emekçileri, CHP’ye Millet İttifakı’nı oluşturan İYİ Parti Adana İl ve İlçe örgütleri ile  Millet İttifakı’nın adaylarına oy veren partili-partisiz tüm yurttaşlara teşekkür etti.

Çelebi, “Daha yaşanabilir, refah, mutlu ve huzurlu bir kent hayalini gerçeğe dönüştürmek için mücadele eden, gecesini gündüzüne katan, işinden, evinden, ailesinden fedakarlık yapan, Atatürk ilke ve devrimlerinin takipçisi olan emekçilerimize ve yurttaşlarımıza, oy kullanımı ve sayımı sırasında sandık başında ve okullarda görev yapan sandık ve okul sorumlularına, müşahitlere, yaşanan her soruna anında müdahale edip sorunu çözen koordinatör avukatlara ve alanda aktif olarak görev yapan yüzlerce gönüllü avukata şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN ÖNCÜLÜĞÜNDE ADANA’YI AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar’a, Seyhan Belediye Başkanı seçilen Akif Kemal Akay’a, Çukurova Belediye Başkanı seçilen Soner Çetin’e, Ceyhan Belediye Başkanı seçilen Kadir Aydar’a, İmamoğlu Belediye Başkanı seçilen Kasım Karaköse’ye başarı dileyen Çelebi, “Adana’mızı belediye başkanlarımızın öncülüğünde hep birlikte herkesin yaşamak isteyeceği örnek bir kent haline getireceğimizden hiç şüphem yok. Belediye başkanlığını kazanamadığımız ancak oy oranlarımızın artmasında büyük katkıları olan belediye başkan adaylarımıza da verdikleri emekten dolayı ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.