TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yerel düzeyde kapasite geliştirme eğitimleri verildi

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2019 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2019 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yerel düzeyde kapasite geliştirme eğitimleri verildi

ADANA (İLKHABER)-Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı-I (IPA-I) Programlaması dahilinde finanse edilen ve İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “STK’larla İş Birliği İçin Kamu Sektörünün Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi” kapsamında kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla “Yerel Düzeyde Kapasite Geliştirme Eğitimleri” gerçekleştirildi.

Adana Seyhan Otelinde gerçekleştirilen eğitimlerin sunumlarını İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür V. Recep Kurtoğlu, Avrupa Birliği'ne Uyum, Gelişim, Kültür ve Çağdaş Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Demir ile Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi/Kariyer Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök yaptı.

Eğitimlerde İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür V. Recep Kurtoğlu; Dernekler Mevzuatı, Toplantı Yönetimi, Denetim ve Raporlama Çalışması ile Derneklerde Beyanname Hukuku konularında bilgiler verirken; Avrupa Birliği'ne Uyum, Gelişim, Kültür ve Çağdaş Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Demir, STK ve Kamuda Kurumsallık, STK’lara Sağlanan Fon Kaynakları, STK’larda Güçlü ve Zayıf Yönler (GZFT) Analizi konularında, Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi/Kariyer Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök ise Kamu-STK İşbirliği/İletişim konularında katılımcılara bilgiler verdi.

STK’larla iş birliği için kamu sektörünün güçlendirilmesine yönelik katılımcılar nezdinde Kamu-STK diyaloğuna önemli katkılar sağlanan eğitimde; gerek kamu kurumlarının gerekse sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri memnuniyetlerini dile getirerek bu kapsamdaki eğitimlerin sıklıkla yapılması yönünde temennilerde bulundular.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.