TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devlet Bahçeli Adana’da!

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2019 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2019 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Devlet Bahçeli Adana’da!

ADANA (İLKHABER) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Adana’da İstasyon Meydanında düzenlenecek mitinge katılacağını ve tüm Türkiye’ye önemli mesajlar vereceğini bildirdi.

BAHÇELİ, ‘KARAR ANI’NA SAATLER KALA ADANA’DAN SESLENECEK

Bünyamin Avcı, konuya ilişkin açıklamasında “Kuşku yok ki, ülkemiz için Adana’mız için tarihi bir dönemecin eşiğindeyiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli seçimine giderken, karar anına saatler kala bu toprakların evladı hemşehrimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi hemşehrilerini, Adana’mızı ziyaret edecek, mitingimize katılacaklardır. Aziz milletimize, kutlu devletimize yönelen her türlü tehdide karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiyle birlikte Cumhur İttifakı’nı tesis eden Sayın Genel Başkanımız, milli mücadelemizin öncüsü Adana’dan önemli mesajlar vereceklerdir.” ifadesini kullandı.

“ADANA MİLLİ RUHLA KENETLENECEK, CUMHUR İTTİFAKINA SAHİP ÇIKACAK”

Başkan Bünyamin Avcı, şöyle devam etti:

“Adana, böylesine önemli ve anlamlı bir mitinge ev sahipliği yapmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e milli mücadele için ilham veren Adana, inancımız odur ki; milli beka mücadelemizi omuzlayan Cumhur İttifakı’na da sahip çıkacak, 27 Mart’ta Adana’da milli ruhla kenetlenecek, 31 Marta ise şanına yakışan milli duruşunu sandığa yansıtacaktır.”

“BU VATAN, BU BAYRAK, BU EZAN BENİM” DİYEN HERKES DAVETLİ

Miting ile ilgili bütün hazırlıkların tamamlandığını belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bu vesileyle; ‘Bu vatan, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen her vatandaşımızı, her şartta ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen Lidere, milli bekamıza, milli davamıza sahip çıkmaya, İstasyon Meydanında düzenleyeceğimiz tarihi mitinge; büyük buluşmaya, bir olmaya, iri olmaya diri olmaya davet ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.