TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaca: Herkes için eşit hizmet üreteceğiz

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2019 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2019 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karaca: Herkes için  eşit hizmet üreteceğiz

ADANA (İLKHABER) - Seçimlere sayılı günler kala Millet İttifakı Yüreğiir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gün içinde Yüreğir’de esnaf ziyareti gerçekleştiren Karaca, daha sonra Efsane Radyo’nun konuğu oldu. Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve üyeleriyle bir araya gelen Başkan Adayı Karaca, gecenin ilerleyen saatlerinde ve günün son programında Solaklı Mahallesi’nde düzenlenen Millet İttifakı mitingine katıldı. 

Adana Yüreğir İlçesi Solaklı Mahallesi’nde düzenlenen Millet İttifakı mitingine katılan Kamuran Karaca, vatandaşların desteğini istedi. CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut ile İyi Parti milletvekili Metanet Çulhaoğlu'nun da katıldığı mitingde Başkan Adayı Kamuran Karaca,  Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ile birlikte Solaklı halkına hitap etti.

Karaca, herkesin iyi bir şekilde hizmet almayı hak ettiğini vurgulayarak, “Akşamın bu saatinde hava soğuk olmasına rağmen burada bir aradayız. Adana’da ve Yüreğir’de eksik olan belediyecilik hizmetlerini bizim tamamlayacağımızı anlatmak için sizlerle buluştuk. Biz Yüreğir Belediye Başkanı olduğumuzda bakış açısı ve felsefe olarak insan ayrımı yapmamayı benimseyeceğiz. Herkese eşit hizmet vereceğiz” dedi.

Karaca, Yüreğir’de yapacağı hizmetleri Solaklı halkına anlatarak “Buranın en büyük eksiklerinden bazıları taziye evi ve düğün salonu. Biz bu hizmetleri de sizlere getireceğiz. Buraya yapacağımız düğün salonu ile uygun bütçeyle vatandaşların yararlanabilecekleri bir alan sağlayacağız. Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın Seyhan’da yaptığı gibi biz de ihtiyaç sahibi ailelerde kadınların hesabına her ay para yardımı yapacağız. Bir elin aldığını diğer el görmeyecek. Ayrıca inancımız gereği her yıl 500 kişiyi Umre’ye göndereceğiz” diye konuştu.

Miting sırasında çocukların yüzme havuzu isteklerine kayıtsız kalmayan Karaca, çocuklara söz vererek yüzme havuzu yapacağını söyledi. Karaca, yoksul olan öğrencilere kırtasiye yardımı yapacaklarını da belirtti. Kendisini bağrına basan Solaklılara teşekkür eden Karaca, “Yüreğir’de sorun çok ama sorunları çözecek olan kişi Yüreğirli kardeşiniz Kamuran Karaca olacak. Bu söylediğimiz hizmetleri gerçekleştirebilmek için sizlerin desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu.

KARACA, ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Millet İttifakı Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde de bulundu. Yavuzlar Mahallesi’ndeki esnaf gezisine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Önceki Dönem Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de katıldı.

Atakent, Yenidoğan ve Yavuzlar mahallelerinde esnafla bir araya gelen Karaca, mahalle sorunlarını ve esnafın beklentilerini dinledi. Her görüşten insana kucak açacaklarını dile getiren Başkan Adayı Kamuran Karaca, kendisinin de Akıncılar Mahallesi’nde oturduğunu, bölgesinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını iyi bildiğini belirtti.

Esnafla sohbet edip, herkesin sorunlarını dinleyen Karaca, Yüreğir Belediyesi’nde ikamet eden kişilerin daha ferah bir ortamda yaşamaları için birlik ve dayanışma içinde çalışacaklarını ifade etti.

Her zaman sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşa hizmet götüreceklerini söyleyen Karaca, “Ben de Yüreğir’in bir parçasıyım, Akıncılar Mahallesi’nde oturuyorum. Ayrıca o bölgede öğretmenlik yaptım. Sizlerin içinden gelen bir vatandaş olarak; sorunlarınızı içeriden bilen ve anlayan biri olarak desteğinizi istiyorum. Her görüşten insana kapımızı açarak, sorunlarımızı birlikte çözeceğiz. Sadece tek bir kesimin değil tüm Yüreğir halkının başkanı olacağım” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.