TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Eski sevgili’ dehşeti

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2019 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2019 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
‘Eski sevgili’ dehşeti

F. Metin MARACI

ADANA (İLKHABER) – Adana’da 32 yaşındaki Türkmenistan uyruklu eski sevgilisi Selbi B.’nin, hasta bakıcılığı yaptığı eve tırmanarak gizlice giren 40 yaşındaki Şamil Y., çıkan tartışma sonucu hem kendisini, hem de genç kadını bıçakladı. Gürültüye uyanan 86 yaşındaki Hasan Basri P. ise, o dehşet anlarına korku dolu gözlerle şahit oldu. Elleri kan içinde ambulansa yürüyen Şamil Y., “Hayatımı aldı benim. Bunun yüzünden çoluk çocuğu terk ettim” dedi.

EVE TIRMANARAK GİRDİ

Olay, merkez ilçe Seyhan’a bağlı Türkocağı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; 86 yaşındaki Hasan Basri P.’nin hasta bakıcılığını üstlenen ve yaşlı adamla aynı evde kalan Selbi B., gece yarısı gelen sesler üzerine kalktığında evin içinde eski erkek arkadaşı Şamil Y. ile karşılaştı. Türkmenistanlı kadın çığlık adarken, apartmanın zemin katındaki eve tırmanarak gizlice giren Şamil Y. ise ona bıçak çekti. İkili arasında yaşanan arbede de kan döküldü.

DEHŞET ANLARINA TANIK OLDU

Gürültü üzerine uyanan Hasan Basri P. ise, yaşanan tüm bu dehşet anlarına korku dolu gözlerle tanık oldu. Genç kadının yardım çığlıklarını duyan mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Boğuşma esnasında Şamil Y., kendisi ve Selbi B.’yi bıçakla yaralarken, iki eski sevgili de kanlar içinde kaldı. Polis, kısa sürede olay yerine gelirken, her ikisi de ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÇOLUK ÇOCUĞU TERK ETTİM

Elleri kan içinde ambulansa doğru yürürken gazetecilere masum olduğunu anlatmaya çalışan Şamil Y., “Beni 30 bin lira dolandırdı. Hala da tehdit edip, mesaj atıyor. Arayıp, ‘Karın ve çocuğun var. Seni rezil ederim’ diye tehditler savuruyor. Bugün de mesaj atıp, benden 5 bin lira istedi. Hayatımı aldı benim. Bunun yüzünden çoluk çocuğu terk ettim” dedikten sonra hastanenin yolunu tuttu.

‘YAKLAŞMAMA CEZASI’ VARDI

Öte yandan, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan Şamil Y.’nin, daha önce yine fiziksel saldırıda bulunup şiddet uyguladığı Türkmenistan uyruklu Selbi B.’nin şikayeti üzerine hakkında mahkeme tarafından genç kadına ‘500 metre yaklaşmama’ kararı verildiği de ortaya çıktı. Eski sevgilisinin bıçaklı saldırısına uğrayan Selbi B.’nin durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma da sürüyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.