TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KOCAİSPİR “ TAZİYELERİMİZDE İLK GÜN YEMEĞİ BİZDEN”

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2019 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2019 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
KOCAİSPİR “ TAZİYELERİMİZDE İLK GÜN YEMEĞİ BİZDEN”

ADANA(İLKHABER)-Cumhur İttifakı’nın AK Partili Yüreğir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılanıyor.  Yaptığı açılışlar miting havasında, ev toplantılarında ise oturacak yer bulunmuyor.

Hizmet koşununda mesai kavramının olmayacağını ifade eden Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Belediye’yi kazandıklarında yapacakları ilk işin  “Vatandaş her zaman haklıdır” tabelasını asacaklarını söyledi.  Özel firmalarda olduğu gibi, memnuniyet anketleri ile hem Yüreğir halkına hizmeti hem de çalışanları daha iyi motive edeceklerini söyledi. 

 

Cenazelerde ilk gün yemeğini kendilerinin karşılayacağını da hatırlatan Başkan Adayı Kocaispir” Şehir dışına çıkacak cenazeler için özel yapım araçlar alacağız. Artık vatandaşımız, acı gününde ne yemek konusunu nede araç konusunu düşünmeyecek. Bu hizmetleri Belediye olarak 7/24 mesai kavramı olmaksızın biz yapacağız.  Bunun karşılığında sizlerden sadece “Allah razı olsun “demeniz yeterli olacaktır. Sizlerin bu ilgisi, teveccühü bizleri Belediye Başkanı yapacaktır. Ben ve ekibim yol arkadaşlarım olan meclis üyelerimiz ile hizmete hazırız. “ dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.