TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yol daraldı, refüj genişledi!

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde bulunan orta refüj genişletildi, yol daraltıldı. Seçim dönemi nedeniyle her yolda, her köşe başında bir çalışma görmek mümkün. Bu çalışmalar seçimler nedeniyle vatandaşlara hizmetin arttığı günler olarak yorumlanıyor. Yapılan hizmetlerden vatandaşlar memnunken, son olarak Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde yapılan yol çalışması tepki topladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2019 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2019 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yol daraldı, refüj genişledi!

Bayram BULUT

Özel haber

ADANA (İLKHABER) - Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde bulunan orta refüj genişletildi, yol daraltıldı.

Seçim dönemi nedeniyle her yolda, her köşe başında bir çalışma görmek mümkün. Bu çalışmalar seçimler nedeniyle vatandaşlara hizmetin arttığı günler olarak yorumlanıyor. Yapılan hizmetlerden vatandaşlar memnunken, son olarak Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde yapılan yol çalışması tepki topladı.

2 ŞERİT DARALDI

Adana’nın Seyhan İlçesi’nde bulunan Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Şehit Mustafa Sarı Altgeçidi Kavşağı’nda yol çalışması yapılmaya başlandı. Yapılan bu yol çalışmasında yolda bulunan sadece ağaçların ekili olduğu orta refüj hiçbir işe yaramamasına rağmen genişletildi. Yapılan bu çalışmayla birlikte yol 2 şerit daraldı.

ORTA REFÜJ GENİŞLETİLDİ

Adana Valiliği istikametinden gelen kuzey yönüne dönen araçlar kendilerine ayrılan celpte ışıkları bekliyor ve direk akan trafiği etkilemiyordu. Ancak yapılan son çalışma ile bu dönüş celbi tamamen kapatıldı. Yetmedi birde bir şerit daha tam dönüş istikametinde işgal edilerek orta refüje dahil edildi. Yoldan dönmeye çalışan araçlar büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Direk gidecek araçların bu araçları sıkıştırdıkları görüldü.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Egzozcu Şuayip önünde yapılan bulan bu anlamsız çalışmaya vatandaşlar tepki gösterdi. Herkesin yol genişletme çalışması yaptığını ancak, belediyenin var olan yolu da daralttığını söyledi. Konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapılmadan böyle bir uygulamaya geçildiğini vurgulayan vatandaşlar, “Çalışıyoruz havası estirmek için yolu daralttılar. Gerçekten bu yolun daraltılmasına anlam veremiyoruz.

YOLU DARALTTILAR

Hangi mantıkla bu yolu böyle daralttılar. Bu alana sadece bir kavşak yapsalardı yeterli olurdu. Bu alanda gerçekten çok fazla trafik kazaları meydana geliyor. Buranın tek ihtiyacı bir kavşak. Ama kimseye sormadan ben yaptım oldu mantığıyla yapılan bu çalışmanın tekrar eski haline getirilmesini talep ediyoruz” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.