TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Huzurevi sakinleri Türk Sanat Müziği konseriyle coştu

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu, Adana Huzurevi’nde konser verdi. Yaşlılar Haftası nedeniyle Biz De Varız Destekleme Derneği’nin destekleriyle Adana Huzurevi’nde düzenlenen konserde koroya Aygül Altınok Tutu Şeflik etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2019 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2019 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Huzurevi sakinleri Türk Sanat Müziği konseriyle coştu

ADANA (İLKHABER) - Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu, Adana Huzurevi’nde konser verdi. Yaşlılar Haftası nedeniyle Biz De Varız Destekleme Derneği’nin destekleriyle Adana Huzurevi’nde düzenlenen konserde koroya Aygül Altınok Tutu Şeflik etti.  Adana Huzurevi Müdürü Serdar Güneş ev sahipliğinde  düzenlenen geceye  Biz De Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çukurova  Gazeteciler Cemiyeti Yönetim  Kurulu Üyesi Süreyya Uri,  Adana Huzurevi sakinleri, yakınları ve davetliler katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Biz De Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak, öncelikli olarak kendilerini kabul ettikleri için Huzurevi Müdürü Serdar Güneş ve diğer yetkililere teşekkür etti.  “Yaşlılar baş tacımızdır” diyerek konuşmasına başlayan Parlak,  herkesin bir gün yaşlanacağını belirterek, onlara sevgi ve saygıda asla kusur edilmemesi gerektiğini söyledi.  Geleneklerimizde yaşlılarımıza verilen önemin büyük olduğuna değinen Parlak, gençlerden büyüklerine sahip çıkmalarını istedi.

Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerinin seslendirildiği gecede, huzurevi sakinleri de solo şarkılar seslendirdi, ses ve yorumlarıyla da profesyonel sanatçıları aratmadı.  Ayrıca söylenen şarkılara oturdukları yerlerden eşlik ederek, bol bol eğlenen sakinler,  gecenin sonunda oyunlarıyla etkinliğe ayrı bir renk kattı.    

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.