TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çelik: Onların projeleri olsa olsa botoks olur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni'nin projelerinin Seyhan'ın çehresini değiştireceğini belirterek, “Seyhan'a çağ atlatacak projeler için Fikret Yeni'yi belediye başkanı yapalım. Onların vadettiği projeler olsa olsa botoks olur” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2019 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2019 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çelik: Onların projeleri olsa olsa botoks olur

ADANA (İLKHABER) - Bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak üzere memleketi Adana’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Seyhan Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Tunç'un Ziyapaşa Bulvarı'ndaki Seçim Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Çok sayıda vatandaşın ve partililerin katıldığı açılışta konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçime sayılı günler kaldığını hatırlatarak, gerçekleştirdikleri çalışmaların neticesini almaya yaklaştıklarını dile getirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni'nin Seyhan'da gerçekleştireceği projelerden bahsederek, "Size, bir tık iyisini, bir tık üstünü değil, tamamen Seyhan'ın çehresini değiştirecek, tamamen devrim gerçekleştirebilecek projelerden bahsediyorum. Diğer partilerin tabanlarındaki kardeşlerimize de söyleyin; sadece buradaki kardeşlerimizin oy vermesi yetmiyor. Hepiniz elinizden gelen çalışmayı yapıyorsunuz ancak, önümüzdeki günlerde bu işlerin semeresini almak için lütfen diğer partilerin tabanlarındaki kardeşlerimize de gidin. Onları şuna ikna edin, 'Bu sefer parti kimliklerini bir kenara bırakın, Seyhan kimliği altında birleşelim' deyin. Seyhan'a çağ atlatacak projeler için Fikret Yeni'yi belediye başkanı yapalım. Onların vadettiği projeler olsa olsa botoks olur, ondan bir şey çıkmaz. Sadece botoks yapıp orasını burasını düzeltiyorlar. Alttaki çöp, ulaşım sıkıntıları, vatandaşın, kadınların, öğrencilerin çektiği sıkıntılar değişmiyor" diye konuştu.

"SEÇİME KATILIMIN YÜKSEK OLMASI ÖNEMLİDİR"

AK Parti Hükümetinin, Türkiye'nin her tarafına verilmesi gereken desteği verdiğini vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye’nin her iline hak ettiği hizmeti gönderdiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hükümetin şehirlere ne kadar güçlü yardım gönderse de, yerel düzeydeki vizyonsuzluğun yeterli sonucun alınamamasına neden olduğuna işaret ederek, "Seyhan için, nüfus kaydı burada olan birisi olarak, hakikaten üzülüyorum. Seyhan'ın Türkiye'de ilk 5-10'a girecek potansiyeli olduğunu görürsünüz. Bunu hep beraber gerçekleştirebiliriz; hep beraber bu işe imza atabiliriz. İmza atmamız için 10 günden az bir zaman kaldı. Dün Nevruz Bayramıydı, inşallah bu Seyhan için de baharın, güzel günlerin müjdecisi olur. Seçimin kaderini değiştirecek 2 şey var. Birincisi, ne kadar tanıdığınız varsa, komşu, akraba hepsini sandığa götürün. Seçime katılım oranının çok yüksek olması fevkalade önemlidir. İkincisi, bugünden başlayarak 31 Mart'a kadar 'ben sandığa gitmeyeceğim' diyen vatandaşlarımızı sandığa götürecek şekilde ikna etmemiz, onlarla kol kola girip sandığa gitmemiz lazım" dedi.

YENİ: SEYHAN'I SOSYAL, KÜLTÜREL VE EKONOMİK ANLAMDA KALKINDIRACAĞIZ

Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni ise yaptığı konuşmada Seyhan'ın hizmete susayan mahallelerine hizmet götürüp, sosyal, kültürel ve ekonomik alan başta olmak üzere Seyhan’ı her anlamda kalkındıracaklarını söyledi. Seyhan’ın tüm sorunlarını bildiklerini söyleyen Fikret Yeni, tespit edilen binlerce sorunu en kısa sürede giderip, Seyhan için vizyon projeler gerçekleştireceklerini vurguladı.

TUNÇ'TAN ÖMER ÇELİK VE TÜM VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Seyhan Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Tunç da açılışta yapmış olduğu konuşmasında kendilerini bir an olsun yalnız bırakmayarak, güç veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik başta olmak üzere, Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni ile kendisine inanan güvenen tüm dostlarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

“SEYHAN BİZİM SEVDAMIZ”

Seyhan Belediye Meclis Üyesi Adayı Tunç, büyük bir aşk ve şevkle yola çıktıklarını dile getirerek, “Sevdamız olan Seyhan’ın, modern ve çağdaş hizmetlere kavuşması konusunda, Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayımız Sayın Fikret Yeni ve tüm dava arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden tüm Seyhanlı vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız. Yarınımız, bugünden çok daha güzel olacak” diye konuştu.

SEÇİM OFİSİ GENİŞ KATILIMLA AÇILDI

Yapılan konuşmaların ardından Seçim Ofisi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni ile Eşi Emine Yeni, Adil Tunç, Seyhan Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Tunç, AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin ve diğer davetlilerin katılımıyla açıldı.

“MUSTAFA TUNÇ'A BAŞARILAR”

Seçim Ofisi’nin hayırlı uğurlu olmasını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Seyhan Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Tunç'a başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.