TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akay: Seyhan’ı sporcu üreten bir ilçe yapacağız

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, seçim çalışmalarını Telllidere Mahallesi’nde sürdürdü. Esnaf ziyareti gerçekleştirdiği sırada çevre sakinlerinin yoğun isteği üzerine bir kahvehanede yurttaşlarla buluşan Akay, uygulayacağı sosyal belediyecilik hizmetlerini anlatıp, mahalle gençlerini sporla buluşturacağını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2019 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2019 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Akay: Seyhan’ı sporcu üreten bir ilçe yapacağız

ADANA (İLKHABER) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, seçim çalışmalarını Telllidere Mahallesi’nde sürdürdü.  Esnaf ziyareti gerçekleştirdiği sırada çevre sakinlerinin yoğun isteği üzerine bir kahvehanede yurttaşlarla buluşan Akay, uygulayacağı sosyal belediyecilik hizmetlerini anlatıp, mahalle gençlerini sporla buluşturacağını vurguladı.  

“HER BRANŞTA SPORCU YETİŞTİRECEĞİZ”

İki-üç mahalle arasına spor tesisi kuracaklarını aktaran CHP’li Akay, sporun çocukları ve gençleri başta uyuşturucu olmak üzere her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutacağını kaydetti. Akay, “Her branşta sporcu yetiştirmek temel düşüncemiz olacak” diye konuştu.

SEYHAN’I SPORCU ÜRETEN BİR İLÇE YAPACAĞIZ

Seyhan’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerini de desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Akay, gençlerin sadece futbol değil, tüm dallarda spor yapabilmeleri için kulüpleri teşvik ederek, Seyhan’ı sporcu üreten bir ilçeye dönüştürmeyi hedeflediklerini kaydetti.

“OTOPARK SORUNUNA PRATİK ÇÖZÜM”

Yurttaşların araçların cadde ve sokaklarda düzensiz park edilmesine bağlı olarak yaşadıkları sorunları dile getirmesi üzerine Akay, sadece Seyhan’da kayıtlı 237 bin motorlu aracın bulunduğuna işaret etti  CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, “Seyhan Adana’nın kalbidir.  BU nedenle trafik akışı bakımından ilçeye kayıtlı mevcut kayıtlı motorlu aracın çok üzerinde motorlu araç Seyhan’da bulunuyor. İlçede motorlu araçlar için otopark ciddi bir sorun” dedi. 

Otopark sıkıntısının çözümü için imara yeni açılacak yerleşim alanlarında, kentsel dönüşüm uygulanacak eski mahallelerde Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak köklü çözümler geliştirileceğini belirten Akay “ Kısa vadede elektronik katlı park sistemleri ve akıllı sokak uygulamaları ile çözümler üretileceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.