TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Örnek muhtar adayı

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2019 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2019 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Örnek muhtar adayı

Bayram BULUT

ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER)-31 Mart Yerel Seçimlerinde Bey Mahallesi’nden Muhtar Adayı olan Bedrettin Sezer, Türkiye’ye örnek olacak bir davranış vaadi verdi. Sezer, muhtar olarak seçilmesi durumunda, muhtarlık maaşını ve emekli maaşını üniversite öğrencilerine burs olarak vereceğini açıkladı.

Mardinli İş Adamı Bedrettin Sezer,  çok sevdiği mahallesine hizmet edebilmek için kolları sıvadı. 1980 yılından beri Bey Mahallesi’nde ikamet eden, mahalleliler tarafından sevilen Bedrettin Sezer, adaletli ve eşit hizmet için yola çıktı. 1966 Mardin doğumlu olan Bedrettin Sezer, aynı zamanda emekli bir vatandaş. Hala mahallesinde faaliyet gösteren şirketine yöneticilikte yapan Sezer, muhtarlık görevini çok sevdiği mahallesi ve mahalle sakinlerine hizmet etmek için talip oldu.

TAZİYE EVİ YAPTIRMAK İSTİYORUM

Sezer gazetemize yaptığı açıklamada, kendisinin 1980 yılında Bey Mahallesi’ne taşındığını ve o tarihten buyana bu mahallede ikamet ettiğini dile getirdi. Mahallesini memleketi kadar sevdiğini anlatan Sezer, mahallesine belediye desteği ve iş birliğiyle taziye evi yaptırmak istediğini vurguladı.  Sezer, mahallelerinin bahsettiği bu taziye evine ihtiyacının olduğunu işaret etti.

ADALETLİ VE EŞİT HİZMET GELECEK

Mahallelerinin eksiklerini bilen ve bu eksiklerini belediye işbirliğiyle tamamlamak için mahalleye yapmayı planladığı hizmetleri tek tek sıralayan Sezer, “İhtiyacı olan mahalle sakinlerimize gıda paketi yardımı yapacağız. Adaletli ve eşit bir şekilde mahalleme ve mahalle sakinlerime hizmet vereceğim.” ifadelerini kullandı. 

MUHTARLIK MAAŞI VE EMEKLİ MAAŞINI ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK DAĞITACAK

Sezer, muhtar seçilmesi durumunda örnek bir davranışa da imza atacak. Kendisinin emekli olduğunu ve hala kendi şirketinde yöneticilik yaptığını hatırlatan Sezer, “ Muhtarlık görevine talibim. Seçilmem durumunda mahallemde bulunan üniversiteye giden öğrencilere muhtarlıktan alacağım maaşı ve emekli maaşımı burs olarak vereceğim. Gerçekten eğitim çok önemli. Bunun için elimden geleni yapacağım.” dedi.

PARK İHTİYACI VAR

Mahallelerinin dinlenme ve çocuk parkına ihtiyacının olduğunu anımsatan Sezer, eksikleri tek tek tamamlayacaklarını söyledi. Mahallelerinde 7 Bin 480 seçmenin olduğunu hatırlatan Sezer, sözlerini şöyle sürdürdü;

EKSİKLERİ TEK TEK TAMAMLAYACAĞIM

“Mahalleme en iyi hizmeti getirmek istiyorum. Çünkü ben mahallemi gerçekten çok seviyorum. İnşallah vatandaşlarımızın teveccühü ile muhtarlık görevine seçilirsem belediyelerimiz ile organize bir şekilde mahallemizin eksiklerini tek tek tamamlayacağım.  Mahallemiz ve mahalle sakinlerimiz her şeyin en iyisine layıktır.”

BEDRETTİN SEZER KİMDİR?

Bey Mahallesi Muhtar Adayı Bedrettin Sezer, 1966 Mardin Doğumlu olup, evli ve 6 çocuk babasıdır. Emekli olan Bedrettin Sezer, halen kağıt sektöründe  faaliyet gösteren şirketinin de yöneticiliğini yapmaya devam etmektedir.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.