TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözlü hemşerileriyle bir araya geldi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hüseyin sözlü Belediye Evleri mahallesi ve Yeşilevler Mahallesi’nde hemşerileri ile bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2019 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2019 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sözlü hemşerileriyle  bir araya geldi

ADANA(İLKHABER)-

Hemşerileri ile bir araya geldiği toplantılarda konuşan Başkan Sözlü, Adana’da ikinci beş yıllık hizmet sürecinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgilendirmede bulunurken karşı ittifakın hiç bir icraatı olmadığını, patlıcan üzerinden siyaset yaptıklarına dikkat çekti

“DEV YATIRIMLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, hemşerileri ile buluşmaya devam ediyor. Belediye Evleri Mahallesi’nde ve Yeşilevler Mahallesi’nde hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Sözlü, Adana’nın önümüzdeki beş yıl dev yatırımlara ev sahipliği yapacağını, göreve geldikleri günden itibaren kentte dönüşüm odaklı, değişim ve yenilemeye açık bir alt yapı oluşturduklarını ifade etti. 

PATLICANDAN OLDUĞU GİBİ PKK’DAN DA BESLENİYORLAR 

Karşı ittifak adayının hiç bir icraatı olmadığını, ‘Adana’da ne yapacaksınız’ diye sorulduğunda anlatacak hiç bir şeyi olmadığını ve ‘işler iyi gidecek’ gibi yuvarlak cümlelerle halkı aldattığını belirten Başkan Sözlü, “Adana’da beş yılda geçmiş yirmi yılda yapılmayan hizmetleri yaptık. Karşımıza çıkıp adaylığa soyunanların tek faaliyetleri 4 emsal yoğunlukla rant meydanı ve HDP ile yaptıkları gizli ittifak. Bunların tek siyaset kaynağı patlıcan. PKK’nın partisinden nasıl besleniyorlarsa patlıcandan da öyle besleniyorlar” dedi.

MİTİNGE TÜRK BAYRAĞI ALDIRMAYANLARA KARŞI VATAN MİLLET DİYENLERİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hakkari’deki mitingine atıfta bulunan Başkan Sözlü, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Hakkari’de PKK’nın partisinin eş başkanının Kürdistan sözlerine yanıt verdi ve ‘Hakkarili kardeşlerim Hakkari’de Kürdistan diye bir yer var mı’ diye sordu. Onların ittifaklarının lideri ise mitinge Türk Bayrağı aldırmıyor. İşte mücadelemiz bunun içindir, mesele tam olarak da budur. Bir tarafta vatan, millet diyen Cumhur İttifakı diğer tarafta vatana millete ihanet edenlerle iş birliği yapan karşı ittifak” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.