TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turistler Taşköprü’ye hayran kaldı

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2019 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2019 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Turistler Taşköprü’ye hayran kaldı

ÖZEL HABER

 BAYRAM BULUT

ADANA (İLKHABER)- Adana’ya gelen turistler Tarihi Taş Köprü’ye hayran kaldı.

Baharın gelmesi ile havalar ısınmaya başladı. Adanalılar kendilerini bu güzel havalarda parklara, bahçelere, Seyhan Baraj Gölü ve Seyhan Nehri kenarlarına akıntı. Adanalıların yanı sıra Suriyeli Mülteciler ve kente gelen yabancı turistlerde bu güzel havanın tadını çıkartanlar oldu. Adana’nın tarihi yerlerini gezen yabancı turistler, Tarihi Taş Köprü’yü görmek için Adana Ulus Parkı içerisinden nehrin kenarına geldi.

FOTOĞRAFLAR ÇEKİLDİLER

Buradan Tarihi Taş Köprü’nün muhteşem güzelliği gören turistler nehir kenarından anı fotoğraflamaya başladı. Nehir ile köprünün birlerini bütünleyerek muhteşem bir güzellik oluşturdukları konusunda görüş bildiren turistler kente hayran kaldıklarını ifade etti. Turistler daha sonra Tarihi Taş Köprü’nün üzerinde yürüyerek köprüyü yakından inceleyip fotoğrafladı.

SURİYELİ MÜLTECİLER HAVANIN TADINI ÇIKARTTI

Turistlerin yanı sıra Suriyeli Mültecilerde Seyhan Nehri kenarında vakit geçirenler arasında yer aldı. Bazı Suriyeli Mültecilerin Arif Nihat Asya Bayrak Parkı içerisinde oturdukları görüldü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünün olduğu alana gelerek oturan Suriyeli Mültecilerin Atatürk’ün büstünü izledikleri görüldü.

ADANALILAR PARKLARDA ZAMAN GEÇİRDİ

Adanalı vatandaşlarda çocukları ile birlikte çocuk parklarında oyunlar oynadı. Bazı vatandaşlar ise, parklarda oturarak güzel havanın tadını arkadaşları ile sohbet ederek çıkarttı. Merkez Park içerisinde yürüyerek parkı gezen kişilerin de olduğu görüldü. Bazı gençler ise, yanlarında getirdikleri futbol topları ile maç ettikleri dikkatlerden kaçmadı.

SPOR YAPTILAR

Bazı vatandaşların parklarda spor yaptıkları da görüldü. Spor yapan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Üzerlerinde kot pantolonları olan ve bellerinde çantaları bulunan kişilerin spor yapması görenleri şaşırttı. Bir süre spor yapan kişiler daha sonra gözden kayboldu. Bazı vatandaşlarda parklarda güneşli havada bebekleri ile vakit geçirdikleri görüldü.

MİNYATÜR TREN

Merkez Park içerisinde tur atan minyatür trene binerek güzel havanın tadını çıkartanlarında olduğu görüldü. Vatandaşlar çocuklarıyla birlikte minyatür trende keyifli vakit geçirirken, hem de parkın her tarafını minyatür tren turuyla görme imkanı buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.