TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deveciler onursal başkanını seçti

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2019 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2019 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
 Deveciler onursal başkanını seçti

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Son dönemde Deveci Gençlik Spor Kulübü adı altında toplanan Adana’nın en eski ailelerinden olan Deveciler, dernek faaliyetleri çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak Deveciler Yönetim Kurulu bir araya gelerek aldığı kararla, İşadamı Cumali İncesoy'u onursal başkan seçti. Ardından ise, İşadamı Cumali İncesoy ‘u ziyaret eden dernek yönetimi burada aldıkları kararı açıkladı.

 Deveciler Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Faruk İncesoy, ziyarette yaptığı açıklamada, Devecilerin birlik ve beraberliğindeki çabalarının takdire şayan olduğunu söyledi.  Faruk İncesoy, “Bugün geldiğimiz noktada kamuoyunda farkındalık oluşturmak adına Deveciler Yönetim kurulu tarafından Cumali İncesoy’a Onursal Başkanlık unvanı verilmesi kararlaştırıldı.  İşadamı Cumali İncesoy’a kulübümüzün kuruluş aşamasında sunduğu değerli katkılardan dolayı yönetim kurulu adına teşekkür ettik. Adana kamuoyu kısa zaman içerisinde başarılarımızı takdirle izlemeye başladı gelinen noktadan mutluluk duyduklarını duyuyorum” dedi.

İşadamı Cumali İncesoy ise, bu önemli unvanı kendine verdiklerinden ötürü teşekkürlerini sundu. İncesoy, “Yönetim Kurulunun bana vermiş olduğu Onursal Başkanlık unvanı için ayrıca teşekkür ederim. Deveciler benim için çok değerli. Geçmişim ve geleceğimdir. Hep iyi yerlerde olmalarını isterim. Yeni seçilen yönetime başarılar diliyor, devecilerin birlik ve beraberliğinin yanı sıra spora sunacakları katkı için açtığımız bayrağı çok daha ileriye taşımalarını istiyorum. Spora ve sporcularımıza desteğimiz her zaman makul ölçülerde devam edecektir. Spor tüm kesimlerin ortak paydası ve siyaset üstü olmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Cumali İncesoy’a ziyaret sonunda plaket takdim edildi. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.