TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li milletvekilleri Pozantı ve Karataş'ta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, önceki dönem Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile birlikte Pozantı ve Karataş'ta halkçı belediyecilik anlayışının zafer kazanması için yurttaşlardan destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2019 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2019 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
CHP'li milletvekilleri  Pozantı ve Karataş'ta

ADANA (İLKHABER) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, önceki dönem Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile birlikte Pozantı ve Karataş'ta halkçı belediyecilik anlayışının zafer kazanması için yurttaşlardan destek istedi. 

 

Kuzey ilçelerden ova köylerine, kent merkezinden kırsal bölgelere dek 31 Mart seçimleriyle ilgili çalışmalarını yüksek bir tempoyla sürdüren CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, 2 gün boyunca Pozantı ve Karataş'ta halkla buluştu. Önceki dönem CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile birlikte esnafından köylüsüne herkesle bir araya gelen Barut ve Tümer, yurttaşlardan halkçı belediyecilik anlayışının Adana ve tüm ilçelerinde yaşam bulması için destek istedi. Halkın büyük ilgi gösterdiği Barut ve Tümer, "Daha güzel ve güneşli günler için, daha yaşanabilir bir Adana ve Türkiye için desteğinizi bekliyoruz" dedi. 

YAĞMURA RAĞMEN DURMADILAR

İlk gün Pozantı'ya çıkarma yapan CHP'li Ayhan Barut ve Zülfikar İnönü Tümer, ilk olarak CHP İlçe Örgütü'nde Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu ve partililerle buluştu. Aynı yerde Pozantı'nın değişik köy ve mahallelerinden gelen muhtarlarla toplantı yapan Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Ayhan Barut ve Zülfikar İnönü Tümer, daha sonra Pozantı Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nde nakliye ve ulaşım sektöründe çalışan esnaflarla bir araya geldi. Pozantı Karayolu çevresindeki dinlenme tesislerini dolaşan CHP heyeti, burada yolcular, esnaf ve çalışanlarla sohbet edip destek istedi. Yağmura ve soğuk havaya rağmen Pozantı kent merkezinde uzun süre esnaf ziyareti yapan CHP heyeti, 31 Mart'ta Büyükşehir Belediyesi'nde Zeydan Karalar, Pozantı'da Şenol Eroğlu'na destek istedi. 

KARATAŞ KIRSALINDA DESTEK İSTEDİLER 

İkinci gün Adana Genç İş İnsanları Derneği'nin düzenlediği toplantıya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ve Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay ile birlikte katılan Barut, daha sonra Karataş kırsalına geçti. Önceki dönem CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer'in de eşlik ettiği Barut, CHP Karataş İlçe Başkanı Oben Ersan Aygün ve Karataş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldız ile birlikte köyleri dolaştı. Çavuşlu ve Karagöçer köylerinde üretici köylülerle buluşan CHP heyeti, Tuzla kent merkezinde 2 ayrı kahvehane toplantısına katıldıktan sonra esnafı gezip yurttaşlarla görüştü. Hasırağacı, Tuzkuyusu ve Ataköy'de köylülerle bir araya gelen CHP heyeti, 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.