TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dinler ailesinin muhteşem düğünü

Kızıltepe’nin sayılı ailelerinden olan Dinler ailesinden ve aynı zamanda işadamı olan Cebrail Dinler’in oğlu Selman Dinler, hayatını Çetin ailesinden Abdurrezak Çetin’in kızı Dılşa Çetin ile birleştirerek muhteşem bir düğünle dünya evine girdi

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2019 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2019 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dinler ailesinin muhteşem düğünü

Adnan AVUKA

MARDİN (İLKHABER) - Kızıltepe’nin sayılı ailelerinden olan Dinler ailesinden ve aynı zamanda işadamı olan Cebrail Dinler’in oğlu Selman Dinler, hayatını Çetin ailesinden Abdurrezak Çetin’in kızı Dılşa Çetin ile birleştirerek muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

İki bini aşkın konuğun iştirak ettiği Dinler ailesinin düğününde yer kalmayınca dışarıda yer hazırlandı. Sevinçlerini dostlarıyla paylaşan Dinler ve Çetin aileleri düğüne gelen konuklarıyla tek tek ilgilenmeyi ihmal etmedi. Düğüne gelenlere yemek ikramında bulunan dinler ailesinin bu mutlu gününde konuklar yalnız bırakmadı. Düğün salonuna alkışlar arasında giren Selman-Dılşa çifti ilk danslarını konuklar arasında yaptıktan sonra yerlerine oturdu.

Gelin ile damatın nikahlarını Kızıltepe Belediyesi nikah memuru yaparken, gençlerin şahitliklerini ise Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer, AK Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçer, Cengiz Demirkaya, Kızıltepe Ziraat Odası Başkanı Bedirhan Dinler, Kızıltepe Belediyesi Başkan Adayı Şükrü Cevheroğlu yaptı.

Evlilik cüzdanlarını eline alan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman genç çiftlere mutluluk dileyerek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi üç çocuk yapınız. Bir yastıkta kocayın” diyerek evlilik cüzdanını geline teslim etti.

Ozan Mehmet Berzi ve Ozan Ferat’ın güzel Kürtçe ve Türkçe şarkıları ve düetiyle renklenen düğünde konuklar adeta kendilerinden geçti. Bir süre sonra halaya kaldırılan gelin ve damadın başına dolar yağmuru başladı. Havada uçuşan doları kapmaya çalışan çocuklardan bazıları ezilme tehlikesi yaşadı. Takı merasiminde ise konuklar gelin ve damada takı takmak için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Damadın babası Cebrail Dinler yaptığı kısa konuşmada, mutlu bir gün yaşadıklarını belirterek kendilerini onurlandıran dost ve konuklarına teşekkür ettikten sonra oğluma ve gelinime bir ömür boyu mutluluklar diliyorum diye konuştu.

Öte yandan düğüne Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Eşi Avukat Gülseren Yaman, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Mehmet Akyüz, Mardin AK Parti Milletvekilleri Şeyhmus Dinçer, Cengiz Demirkaya, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vejdi Kahraman, Mardin Büyükşehir  Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Yenigün, Kızıltepe Ziraat Odası Başkanı Bedirhan Dinler, Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Şükrü Cevheroğlu, STK, Kanaat önderleri ve çevre ilin aşiret reisleri katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.