TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vehbi güzel MTA Lisesi öğretmenleri Avrupa’da

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2019 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2019 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vehbi güzel MTA Lisesi öğretmenleri Avrupa’da

F. Metin MARACI
ADANA (İLKHABER) - Vehbi Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri ‘Çözüm Odaklı İletişim’ adlı Erasmus+okul eğitimi ve personel hareketliliği projesi kapsamında Belçika ve Portekiz'de eğitim aldı.
Adana'nın Çukurova ilçesinde yer alan ve eğitimde başarılarıyla göze çarpan Vehbi Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 6 öğretmen ‘çözüm odaklı iletişim’ adlı Erasmus+okul eğitimi personel hareketliliği projesi kapsamında Belçika ve Portekiz'de eğitime katıldı.
Alınan eğitim hakkında konuşan Okul Müdürü H. Şule Kenar, okulda gerçekleştirilen birçok faaliyetin etkisini artırmak ve başarıya ulaşabilmek için iletişimin büyük önem taşıdığını söyledi.
Avrupa’da görülen eğitimleri yerinde görüp, çalışmaları okullarında da uygulama açısından gezinin önemine değinen Kenar, “Herkesin birbirini dinleyip anladığı ve sorunların bu sayede en aza indiği bir toplum hayal ediyoruz. Öğretmen ve öğrencilerin daha etkili iletişim kurduğu, velilerimizin de dahil olacağı verimli bir okul ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu amaçla Avrupa ülkelerinde bu kapsamda yapılan çalışmaları görmek ve yeni bilgilerle yerelde daha etkili faaliyetler yürütmek için Belçika ve Portekiz'de eğitimlere katıldık, Kurum ziyaretleriyle uygulamaları yerinde görme fırsatı bulduk. Bu hepimizin ufkunu açan bir tecrübe oldu. Proje sonunda arzu ettiğimiz amaçlara ulaşacağımızı ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.