TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Son kez toplandılar

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 5 yıllık çalışma süresini tamamladı. Son oturumun ardından meclis üyeleri hatıra fotoğrafları çektirerek helalleşip meclis salonundan ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Son kez toplandılar

Veysi ULUDAĞ

ADANA (İLKHABER)- 2019 yılı Mart Ayı’nın son birleşimine ait oturumu gerçekleşti. Adana Büyükşehir belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen son oturuma Meclis Başkanı Murat Cevheribucak Başkanlık yaptı. 56 gündem maddesinin yer aldığı oturuma 2 gündem maddesi daha eklenerek sayı 58’e çıkartıldı.  Gündem maddeleri yapılan oylamalarda gerekli karara bağlandı.

Son oturumda Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın Ak Parti sıralarında oturması dikkatlerden kaçmadı. Meclis üyeleri cep telefonları ile selfi yaparak meclisteki son günlerini fotoğraflamayı da ihmal etmedi.  Burada konuşma yapmak için ilk söz alan kişi Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ulaş Çetinkaya oldu. Çetinkaya, mecliste 5 yıllık çalışmalarının sonuna geldiğini vurguladı.  Emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan  Çetinkaya, “Birlikte ulusal çıkarlarımız adına güzel işler çıkardık, bu uzlaşıyı parti grubu ayrımı yapmaksınız gerçekleştirebildik. Sanayi, ticaret, tarım alanlarında güzel Adana’mıza hizmet etmek büyük bir gurur kaynağı” dedi.

Yine son oturumda bir konuşma yapan Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Murat Cevheribucak’da meclis üyelerinden helallik istedi.  Meclis üyelerine 5 yıl yürüttükleri görevlerinden dolayı teşekkür eden Cevheribucak, “5 yıl hep beraber olduk, iyi, tatlı, güzel günlerimiz geçti. Şahsım adına, bütün meclis üyesi arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. 5 yıl bu mecliste ufak tefek siyasi tartışmaların dışında en ufak birbirimizi kırıcı bir olay yaşanmadı. Herkes hakkını helal etsin hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Daha sonra ise, meclis üyeleri birbirleriyle tokalaşarak birbirlerinden helallik istedi. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından meclis oturumu sona erdi. Bir sonra ki oturum ise, 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından seçilecek üyelerle devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.