TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Atatürk hepimizin Kutup Yıldızı’dır!”

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2019 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2019 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Atatürk hepimizin  Kutup Yıldızı’dır!”

ADANA(İLKHABER)- – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Milli beka mücadelesinin verildiği bir süreçte, kafası karışan, yolunu kaybeden herkesin Atatürk’ü örnek alması, ‘Atatürk olsa ne yapardı?’ diye sorması gerektiği açıktır. Çünkü Atatürk, Türk milletinin, hepimizin Kutup Yıldızıdır.” dedi.

ADANA, İLHAM KAYNAĞI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 96. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Avcı “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli mücadele döneminde ve sonrasında da elbette pek çok yere gitmiş, ziyaret etmiştir. Ama Dünya tarihinin yeniden yazıldığı ve ulaşım şartlarının çok zor olduğu o yıllarda Atatürk’ün Adana’yı ziyaretleriyle 9 kez şereflendirmiş olması ve 15 Mart 1923 tarihli ziyaretinde ise ‘Efendiler, bende bu vekayiin ilk hissi teşebbüsü, bu memlekette, bu güzel Adana'da doğmuştur' ifadesi, tarihsel anlamıyla çok önemlidir. Bu veciz söz, Milli Mücadeleye ilham kaynağı olmuş şanlı ecdadın torunları olan bizlerin, bugün de göğsünü kabartmaktadır.” ifadesini kullandı.

ATATÜRK, TÜRKEŞ VE BAHÇELİ…

Avcı şöyle devam etti:

“Bu vesileyle ifade etmek isterim ki; Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milliyetçiliği anlayışını Başbuğ Alparslan Türkeş’le bayraklaştıran, yine O’nun Türk milletine olan derin sevgisini, sarsılmaz inancını, tavizsiz milli duruşunu Devlet Bahçeli liderliğinde temsil eden Milliyetçi Hareket’in mensupları olarak bizler, Atatürk’ün her zaman izinde olmanın onurunu yaşıyoruz. Milli beka mücadelesinin verildiği bir süreçte, kafası karışan, yolunu kaybeden herkesin Atatürk’ü örnek alması, ‘Atatürk olsa ne yapardı?’ diye sorması gerektiği açıktır. Çünkü Atatürk, Türk milletinin, hepimizin Kutup Yıldızıdır.”

ATATÜRK’Ü ÇOK SEVMELİYİZ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle tamamladı:

“Milletçe Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü çok sevmeliyiz. İlkelerine ve ülkülerine; sabır, azim ve kararlılıkla kurduğu devlete ve cumhuriyete canımız pahasına sahip çıkmalıyız. İçeride ve dışarıda devletimize ve milletimize yönelen her türlü operasyonlara karşı tek yürek, tek bilek olmalıyız. Yapan ile yıkanı iyi ayırt etmeliyiz. Birbirimizi çok sevmeli, kardeşlik hukukumuzu daima diri tutmalıyız. Bu düşüncelerle ve bu vesileyle; Türk Milleti’nin Milli Lideri, Kutup Yıldızı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, dava arkadaşlarını, vatanımız, milletimiz, dinimiz için can vermiş, rahmete ermiş tüm kahramanları şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Ruhları şad olsun!”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.