TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Yalçın’ın seçim bürosu açılışı mitinge döndü

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2019 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mehmet Yalçın’ın seçim  bürosu açılışı mitinge döndü

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) - Cumhur İttifakı’nın Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Mehmet Yalçın’ın seçim bürosu açılışı mitinge döndü.

Cumhur İttifakı’nın Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olan Mardin eşrafından Mehmet Yalçın’ın Bey Mahallesi’nde bulunan seçim bürosu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önceki dönem Başkan Vekili, Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve Seyhan Belediye Başkanı Fikret Yeni’nin katılımıyla görkemli bir şekilde açıldı. Mitinge dönen seçim bürosu açılışında Ahmet Aydın bir konuşma yaptı. Seyhan’ın artık gerçek hizmete kavuşması gerektiğine dikkat çeken Aydın, “Seyhan inşallah yenilik gelecek çok değerli başkanımızı inşallah hep birlikte seçeceksiniz. Değerli kardeşlerin Adıyaman’dan geldim büyük bir büyük bir heyecanla buradayım. Ama gördüm ki Seyhan hizmete susamış. Bey Mahallesi hizmet istiyor. Hizmetin adresi olarak da Ak Parti’yi, Cumhur İttifakı’nı çok değerli başkanımız Fikret Yeni’yi inşallah görmek istiyor. Bunu da 31 Mart’ta Seyhan ‘a inşallah sağlayacaksınız.” dedi.

İKTİDARLA UYUMLU ÇALIŞAN BİR SEYHAN

İktidarla uyumlu çalışan bir Seyhan’ın olması gerektiğine vurgu yapan Aydın, “Bizler Adana’da çok daha fazla şeyler yapabilirdik ama yerel anlamda da belediyeciliği iktidarıyla uyumlu çalışan Seyhan’da çok güzel bir belediye ile bunu sağlamamız çok daha farklı olurdu diye düşünüyorum. Şimdi Ak Parti’nin bir farkı var. Memlekette Parti çok. 80’in üzerinde siyasi parti var. Cumhur İttifakıyla birlikte yerli ve milli duruşu olanlarla beraber bu partileri diğerlerinden ayırt etmemiz lazım. Çünkü biz hizmet ehliyiz, çünkü biz millet aşığıyız, çünkü biz Seyhan sevdalısıyız. Onun için buradayız sizlere hizmetkar olabilmek için siyaset yapıyoruz. Tek derdimiz var. Birilerini bir makama, bir koltuğa oturtmak değil. Fikret kardeşimiz çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Gerçekten heyecan dolu, pırıl pırıl tecrübesini, dinamizmini Seyhan’a hizmet olarak kullanacak olan bir kardeşimizdir. Biz o hizmete talibiz. Hizmeti Ak Parti’yle Cumhur İttifakı’yla Seyhan’da yakalayacağız.” diye konuştu.

YERLİ VE MİLLİ PARTİLER

Cumhur İttifakı’nın yerli ve milli partilerden oluştuğuna dikkat çeken Aydın, “Cumhur İttifakı olan Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi yerli ve milli partilerdir. Gücünü başka yerden almıyor. Halka inanıyoruz tek güç kaynağımızı da halkımızdan alıyoruz. Biz diyoruz ya arkamızda millet var, bize aslolan milletin duası yeter. CHP zihniyeti kadınları ötekileştirmedi mi? Başörtülü başörtüsüz dedi. Başını kapatıyorsun sen benden değilsin okuyamazsın dediler. İmam Hatip’e gidiyorsan senin başbakan olma hakkın yok dediler. Ayrıştırdılar. Ama Cumhur İttifakı 82 milyonu bir gören yerli bir ittifaktır, milli bir ittifaktır.” ifadelerini kullandı.

YENİ: HAK ETTİĞİ KONUMA ULAŞMALI

Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni ise,  Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini sundu. Meclis üyesi adayı Mehmet Yalçın’ın seçim bürosu açılışında bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Yeni, “Adana ve Seyhan’ımızı hak ettiği konuma ulaşması noktasında gayret göstereceğiz. Cumhuriyet tarihinde hayal bile edilemeyecek hizmetleri 16 yıllık iktidarı döneminde gerçekleştirmiş siyasi partinin il başkanlığını yapmış biri olarak, bunu başaracak enerjiye ve birikime sahibim. Seyhan’ın sorunlarını ve Seyhan’ı bilmeyen, bu ilçenin ve Adana’nın geleceğine dair proje üretmeyen birisini belediye başkanı yaparsanız, bunun vebali Seyhanlıda olur. Ben iktidar partisinin 5,5 yıl il başkanlığını yapmış biri olarak sadece Seyhan değil, Adana genelindeki sorunları biliyorum. Sorunları en kısa sürede giderip, Seyhan için ortaya koyduğumuz projeleri gerçekleştireceğiz. Ben Seyhan’ın sorunlarını akşam yatıp sabah öğrenmedim. Bu sorunların tespitini yıllardır süregelen siyasi hayatımdaki çalışmalarla yaptım. Seyhan’ın devasa bir bütçesi var ve bunu yeter ki sorunların çözümü için kullanın. Biz hem hizmet edeceğiz hem de Seyhan ve Adana için hayal ettiğimiz projelerle ilçemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini ortaya çıkaracağız. Ben siyasi tecrübelerim ve tekrar söylemem gerekirse enerjimle, gerekse de yıllardır bürokrasi ile çalışmamdan kaynaklı deneyimimle, çözüm mercilerine çok kısa sürede ulaşabilirim. Hedefimiz, Allah’ın izniyle göreve seçilip gönül belediyeciliğini Seyhan ve Adana’ya getirmek. Rabbim nasip ederse, Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı gibi, ben de Seyhan’da gönül belediyeciliği ilkesiyle hizmet edip, hemşerilerimin yanında olacağım. İyi günlerinde sevinçlerini, kötü günlerinde acılarını paylaşacağım.” şeklinde konuştu.

YALÇIN:  ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Seyhan Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Yalçın’da, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önceki dönem Başkan Vekili, Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a ve Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni’ye seçim bürolarının açılışına katıldığı için teşekkürlerini sunarak, Seyhan’ı hak ettiği yere getirmek için ellerini taşın altına koyduğunu söyledi.

 

Konuşmaların ardından Aydın ve Yeni, Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan ve meclis üyeleri adayları ile birlikte seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.