TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçer: "Mersin halkı sandıkta ittifak kuracak"

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2019 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2019 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Seçer: "Mersin halkı sandıkta ittifak kuracak"

 MERSİN (İHA) - CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer,  her kesimden, her siyasi görüşten oy alacaklarını belirterek, "Mersin halkı  sandıkta ittifak kuracak. Diğer partilerin seçmenine sesleniyorum; iradenize kimse  ipotek koyamaz. Elinizi vicdanınıza koyun, aklınızla hareket edin, Mersin’in  geleceğine oy verin” dedi.  

  Seçer, seçim çalışmaları kapsamında Silifke ve Gülnar ilçesinde vatandaşlarla  buluştu, gördüğü yoğun ilgiyle moral depoladı. Seçer, ilk olarak Silifke Belediyesi  ile Işıklı, Akdere ve Yeşilovacık köyleri sakinlerinin ortaklaşa düzenlediği 4. Çağla  Festivali’ne katıldı.

  Burada vatandaşlara seslenen Seçer, belediye başkanı olduğunda Silifke ve  yöresinde tarım ve hayvancılığı destekleyeceklerini, turizm yatırımlarının ilçeye  çekilmesi için çalışma yürüteceklerini söyledi. Seçer, “Silifke Belediye  Başkanımız Mustafa Turgut, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kurulmasına öncülük  ediyor. İlk etapta köylüden süt alınacak, süt işlenecek. Ben de Mersin’in her  yerinde yoksul çocuklara ücretsiz süt dağıtacağım. Söz veriyorum o sütü Silifkeli  üreticimin kooperatifinden alacağım” diye konuştu.

  Seçer daha sonra Gülnar ilçesine geçti. İlçeye girişinde onlarca araçlık  konvoyla karşılanan Seçer, Gülnar Belediye Başkan Adayı Mehmet Kale  tarafından Büyükeceli Mahallesi’nde düzenlenen açık hava toplantısında  vatandaşlara seslendi.  Vatandaşların cep telefonlarının ışıklarıyla, havai fişekler  ve meşalelerle renk kattığı toplantıda Seçer, “Gümbür gümbür geliyoruz.  Mersin’de güzel şeyler olacak. Mersin’de her şey değişecek. Mersin’e hareket  gelecek, bereket gelecek” ifadelerini kullandı.

  "Mersin halkı Vahap Seçer üzerinden ittifak kuracak"

  Seçimlerde her kesimden, her siyasi görüşten destek istediğini, bu desteği  alabileceğini sokakta gördüğünü ifade eden Seçer, şöyle devam etti; "AK Parti bu  seçimde Mersin’de aday çıkarmadı. AK Partililer gidecekler Cumhur İttifakının  gösterdiği adaya oy verecekler. Peki Mersin’in geleceği ne olacak? İradenize

  kimse ipotek koyamaz. Elinizi vicdanınıza koyun, aklınızla hareket edin. Hiç  kimsenin oyu, iradesi ipotek altına alınamaz. Gelin Mersin’in geleceğine oy verin.  Ankara’dan Mersin’in seçimlerine, demokrasisine istikamet vermeye çalışanlar  oldu. İYİ Parti adayı Burhanettin Kocamaz’ın adaylığı engellendi. Şimdi İYİ Partili  kardeşlerime buradan soruyorum; bu hesabını sandıkta sormak için Vahap  Seçer’e oy vermeyecek misiniz? Mersin halkı sandıkta ittifak kuracak. Hangi  partiden olursa olsun Vahap Seçer üzerinde ittifak kuracak. Bunu 31 Mart gecesi  göreceğiz.”

                                        

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.