TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyhan Demirtaş “Ailede İletişim Konulu” sohbete katıldı

Beyhan Demirtaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sebebiyle İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ‘Geçmişten Geleceğe Kadın ve Toplum’ konulu konferans ile İl Müftüsü Hasan Çınar’ın eşi Belgin Çınar’ın destekleriyle Adana’daki bürokrat eşlerine yönelik düzenlenen ‘’Ailede İletişim’’ konulu huzur sohbetine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2019 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2019 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Beyhan Demirtaş “Ailede  İletişim Konulu” sohbete katıldı

ADANA (İLKHABER) - Beyhan Demirtaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sebebiyle İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ‘Geçmişten Geleceğe Kadın ve Toplum’ konulu konferans ile İl Müftüsü Hasan Çınar’ın eşi Belgin Çınar’ın destekleriyle Adana’daki bürokrat eşlerine yönelik düzenlenen ‘’Ailede İletişim’’ konulu huzur sohbetine katıldı.

“Geçmişten Geleceğe Kadın ve Toplum” konulu konferansın açılış konuşmasını İl Müftüsü Hasan Çınar yaparken Diyanet İşleri Başkanlığı Stratejik Planlama ve Yönetimi Geliştirme Daire Başkanı Hatice Kahyaoğlu da bir konuşma gerçekleştirdi.

Beyhan Demirtaş; konferansın kadınlarımıza saygı duymanın gelenek-göreneklerimizin, sosyal hayatımızın ve tarihimizin bir parçası olduğunu toplumumuza hatırlatması bakımından çok önemli olduğunu vurgulayarak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını belirtti.

Beyhan Demirtaş konferanstan sonra İl Müftüsü Hasan Çınar’ın eşi Belgin Çınar’ın destekleriyle Adana’daki bürokrat eşlerine yönelik düzenlenen ‘’Ailede İletişim’’ konulu huzur sohbetine de katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hatice Kahyaoğulları tarafından verilen sohbet etkinliğinde ailede kadınların rolü ve iletişimin önemine değinildi.

Etkinlikte kısa bir açıklama yapan Beyhan Demirtaş, toplumun temel taşının aile, ailenin de temel taşının kadınlar olduğunu ifade ederek Türk kadının omuzlarında büyük sorumluluklar olduğunu dile getirdi. “Kadınlarımız, gerek aile hayatında gerek sosyal ve ekonomik yaşamdaki başarılarıyla geleceğimizin şekillenmesine herkesten çok katkıda bulunmaktadır.” diyen Beyhan Demirtaş;  sağlıklı iletişim becerilerinin, özelde aile sisteminin işleyişinde genelde ise toplum yapısında hayati önem taşıdığını kaydetti ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hatice Kahyaoğulları’na verdikleri bilgiler için teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Yapılan sohbet ve çeşitli değerlendirmelerin ardından etkinlik sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.