TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖZAT: OYNANAN OYUNDAN MEMNUNUM

Adana Demirspor, Spor Toto 1. Lig'in 25. Haftasında sahasında Osmanlıspor ile golsüz berabere kaldı. Şimşekler 38 puanla 8. sırasını korurken, Osmanlı ise 48 puanla averajla 2. sıraya yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2019 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2019 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÖZAT: OYNANAN OYUNDAN MEMNUNUM

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) - Adana Demirspor, Spor Toto 1. Lig'in 25. Haftasında sahasında Osmanlıspor ile golsüz berabere kaldı. Şimşekler 38 puanla 8. sırasını korurken, Osmanlı ise 48 puanla averajla 2. sıraya yükseldi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, oyuncularının iyi mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Oynanan oyundan memnun olduğuna değinen Özat, “Bana göre futbolcularım kusursuz mücadele ettiler. Oyundaki mücadeleden inanılmaz memnunum. Zaman zaman kopmalar olacak. Özellikle ilk yarı 3-4 tane net pozisyon yakaladık ve erilmeyen bir tane penaltımız vardı. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Bir tarafta puan rahatlığı olan bir Osmanlıspor, diğer tarafta da yeni bir seri yakalayan bir Adana Demirspor vardı. Benim için oyun galibiyet kadar değerliydi. Eksik oyuncularımızı elbette aradık ancak şu an gördüğünüz takımda oynattığınız oyuncuların hiçbiri gözünüzü arkada bıraktırmıyor. Biz inandıklarımızla yolumuza devam edeceğiz. Seyircilerimize de çok teşekkür ediyorum. Ben böyle bir seyirci önünde antrenörlük yapmadım daha önce. Onları 3 puanla evlerine göndermek istedik. Ama önümüzde 9 maç, 27 puan var. Biz bu puanların hepsine talibiz" dedi.

Hakem kararlarına da değinen Özat, “Devre arasında maçın başındaki pozisyona baktık ve çok net penaltıydı. İstanbulspor maçında olduğu gibi bu maçta da verilmeyen bir penaltı var. Biz hafta içi analizden başımızı kaldıramıyoruz. Hakemler de kendi analizini yapsın. Futbolu bilmekle futbolu yorumlamak aynı şey değil. O penaltıyı vermeyeceksen hangi penaltıyı vereceksin? 8'inci dakikada öne geçseniz, bu oyun nerelere gidecek" şeklinde konuştu.

 

ÖZKÖYLÜ: İYİ BİR SONUÇ OLDU

Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise iyi bir maç olduğunu belirterek şöyle konuştu;

“Adana Demirspor son iki maçını da kazandı. Kendi sahasında seyircisinin katkısıyla coşkulu oynayan bir takım ve bu coşkuya oyuncular iyi cevap veriyor. İlk 15 dakika da onların istediği gibiydi.

İkinci yarı ortada geçen bir maç oldu. Adana Demirspor'un 1-2 tane tehlikeli olabilecek atağı olduğu görülse de baktığınız zaman pozisyon yoktu. İki takım da çok fazla üretken olamadı. Biz düşündüğümüz çıkışları iyi yapabilsek ön tarafta topları doğru final paslarıyla buluşturabilsek belki etkili olabilirdik ama yapamadık. Oyunun hakkı zaten beraberlikti, bence iyi bir sonuç oldu ve oyuncularımı kutluyorum”

- Osman Özköylü: "Oyunun hakkı beraberlikti"  

Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Biz düşündüğümüz çıkışları iyi yapabilsek belki etkili olabilirdik. Oyunun hakkı beraberlikti. Bence iyi bir oyun ve iyi bir sonuç oldu" dedi.

  Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Osmanlıspor, Adana Demirspor'la golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Osman Özköylü, son 3 hafta çıkış yakalayan ve iyi performans sergileyen Adana Demirspor karşısında alınan 1 puana sevindiğini dile getirerek, "Taraftarının önünde de coşkuyla oynayan, onların coşkusuna saha içerisinde iyi cevap veren Adana Demirspor karşısında iyi bir maç çıkarttık. İlk 15 dakika Adana Demirspor'un istediği gibi bir oyun oldu. Tedbirlerimizi almamıza rağmen Adana Demirspor, savunmadan yaptığı yüksek toplarla ceza sahamızda çoğaldı. Bu bölgede kazandığımız topları daha akıllı kullanabilseydik, belki bu baskıdan çıkabilirdik. Ama ilk yarının son 25 dakikasında kontrolü tamamen elimize aldık. İkinci yarı ortada geçen bir maç oldu. Biz düşündüğümüz çıkışları iyi yapabilsek belki etkili olabilirdik. Oyunun hakkı beraberlikti. Bence iyi bir oyun ve iyi bir sonuç oldu" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.