TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlara kurs ve iş imkanı sağlanacak

Seyhan Soroptimist Kulübü Başkanı Meral Sevim, yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2019 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2019 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kadınlara kurs ve iş imkanı sağlanacak

ADANA (İLKHABER) - Seyhan Soroptimist Kulübü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınların ilgiyle takip ettiği bir konu olan ‘Estetikte son trendler’ konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş’ın da katıldığı etkinliğin geliri ile bilgisayarlı nakış makinası alınacak ve kurslar açılacak daha sonrada kadınlara iş imkanı sağlanacak. Divan Oteli’nde düzenlenen etkinlikte konuşmacı olarak Medikal Estetik ve Kozmetoloji Hekimi Dr. Gizem Geylani ve Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emrah Efe Aslaner katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Seyhan Soroptimist Kulübü Başkanı Meral Sevim, “Bu denli güzel bir katılım bizi çok mutlu etti. Desteklerinizle ‘En iyiyi amaçlayan kız kardeşler’ olan bizlere, doğru yolda olduğumuzu, kendimizi ve projelerimizi sizlere doğru aktardığımızı hissettirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Buradan elde edeceğimiz gelirin tamamı ile kulübümüzün daha önce yapmış olduğu en büyük proje olan ‘Mesleğim Umudum’ un neticesinde sahibi olduğumuz 52 trikotaj ve dikiş makinasına ek olarak alacağımız bilgisayarlı nakış makinası ile Seyhan Soroptimist Kulübü çatısı altında yepyeni bir marka yaratmayı ve kadınlarımıza bu makinaları kullandırmak sureti ile iş imkanları sağlamayı hedefliyoruz. Sosyal, siyasal, ekonomik yaşamda söz sahibi olma mücadelesi verirken, el attıkları tüm alanlarda en az erkekler kadar başarı göstermiş, saygı duyulacak işlere imza atmışlardır. İşte Dünya Kadınlar Günü bu mücadelenin bir sonucudur. Bence kadının gücü benzersizdir. Dünyanın ve yaşamın itici gücüdür çünkü hayatı kadın yaratır ve sürdürür. Doğurur, büyütür insan canının kıymetli bilir ve dünyayı devam ettirir. Güçlü kadınlar, mutlu yarınlar dileği ile hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Başkan Meral Sevim’in konuşmasının ardından Estetikte Son Trendler konulu sunuma geçildi. Medikal Estetik ve Kozmetoloji Hekimi Dr. Gizem Geylani ve Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emrah Efe Aslaner’in konuşmalarını ilgiyle izleyen davetliler soruları ile de katılımcı oldu. Sunumun ardından Başkan Meral Sevim, Katılımı ve desteklerinden dolayı Beyhan Demirtaş’a ve konuşmacılar Dr. Gizem Geylani ve Op. Dr. Emrah Efe Aslaner’e çiçek ve plaket takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.