TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın Meclisi’nden BÜYÜK BULUŞMA

Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi, "Yerel Yönetimler ve Kadın" çalışması kapsamında düzenlediği kahvaltı programında belediye başkan adaylarının eşleri ve sığınma evinde barınan kadınları bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2019 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2019 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kadın Meclisi’nden BÜYÜK BULUŞMA

ADANA (İLKHABER) - Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi, "Yerel Yönetimler ve Kadın" çalışması kapsamında düzenlediği kahvaltı programında belediye başkan adaylarının eşleri ve sığınma evinde barınan kadınları bir araya getirdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün eşi Zeynep Sözlü ev sahipliğinde düzenlenen program ATOSEV tesislerinde gerçekleşti.

Programa; Adana Valisi Sn. Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş, Adana Vali Yardımcısı Huriye Kan, 26. Dönem CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Şönim Merkez Müdürü Kamuran Yerden, ilçe belediye başkan adaylarının eşleri ve kadın hakları üzerine çalışmalar yürüten STK temsilcileri katıldı.

Yaptığı konuşmada emeği geçenlere teşekkür eden Beyhan Demirtaş; toplumun tüm kesimlerini kucaklamak, talep ve beklentileri birinci ağızdan dinlemek adına bu tarz etkinliklerin çok yararlı olduğunu ifade etti.

Programda; kadın dostu kent uygulamaları, kadınların kent yaşamına dair sorunları ve çözüm önerileri, çocukların ve yaşlıların yaşam standartlarının yükselmesi için gerekenler konuşuldu.

Programda ayrıca, yerel seçimler öncesinde sivil toplumun yerel yöneticilerden beklentileri hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.