TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Dönüşüme ve yenilemeye açık bir Adana inşa ediyoruz”

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2019 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2019 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Dönüşüme ve yenilemeye  açık bir Adana inşa ediyoruz”

ADANA (İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Muhasebe Haftası’nı kutlayan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın etkinliklerine katıldı. Halk oyunları gösterisi ve alkışlarıyla karşılanan Başkan Hüseyin Sözlü, yaptığı konuşmada ekonomide yaşanan güçlükleri ön sürerek, Türkiye’de siyaset üretmeye çalışanlara dikkat çekerken dünyanın tüm demokrasilerinde milli meselelerde hükümet etrafında birleşildiğini vurguladı.

HALAYLARLA KARŞILANDI
Adana’nın gelecek 100 yılının baş mimarı, kentin dinamikleriyle kollektif bir girişimle yeni kurulacak olan sanayi bölgelerinde 250 bin vatandaşı istihdam etmeyi planlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Muhasebe Haftası münasebetiyle Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği toplantı ve fotoğraf sergisine katıldı. Oda Başkanı Ali Farsak, yönetim kurulu ve üyeleri tarafından özel bir halk oyunları gösterisi ile karşılanan Başkan Sözlü, folklör ekibinin ricasını kırmayarak oda başkanıyla halaya eşlik etti.
“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”
Muhasebe Haftası dolayısıyla düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışının gerçekleştirilmesinin ardından toplantı yapıldı.  Meslektaşlarına hitap eden Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Farsak, oda binasının bulunduğu alanda Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile uyumlu bir çalışma sergileyen, Seyhan Baraj Gölü’ne nazır bölgede 600 hak sahibine modern ve çağdaş konutlarda yaşama imkanı sunarken, Turgut Özal Bulvarı ve Adnan Menderes Sahil Yolu’na alternatif olacak şekilde 23 metre genişliğinde 2.5 kilometre uzunluğunda yeni bir bulvar kazandırma çalışmalarını hızla sürdüren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.
“ULAŞIM ODAKLI, DÖNÜŞÜM VE YENİLEMEYE AÇIK BİR ADANA”
Başkan Sözlü ise konuşmasında Adana’da kentsel dönüşüme şiddetle ihtiyaç duyulan yerler olduğunu, oda binasının bulunduğu bölgenin bu kapsamda yer aldığını, ancak kentte bir metrekare dahi tarım arazisini konut arazisine çevirmediklerini, ada bazında yapılan uygulamalarla dönüşüm odaklı, ulaşım alt yapısı tamamlanmış, yenilenebilir bir kent inşa etmeyi hedeflediklerini ifade etti.
“HALKIN YÜZÜNE NASIL BAKACAKLAR”
Cumhur İttifakı’nın milli beka paydasında tarafları belli olan bir ittifak olduğunu söyleyen Başkan Sözlü, “Cumhur İttifakı’nın paydaşları belli, hedefi belli. İttifaklarını gizleyenler, sadece ittifak yaptıkları bir siyasi partiyi söyleyip diğerini söyleyemeyenler, halkı aldatanlar, yarın bu halkın karşısına eş başkanları ile nasıl çıkacaklar?” dedi ve Cumhur İttifakı’nın tüm adaylarına destek istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.