TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ, “Biz birlikte Sarıçam için varız”

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Bilal Uludağ, seçim çalışmalarına mahalle gezileriyle devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2019 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2019 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Uludağ, “Biz birlikte  Sarıçam için varız”

ADANA (İLKHABER) - Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Bilal Uludağ, seçim çalışmalarına mahalle gezileriyle devam ediyor. Bilal Uludağ, gittiği her mahallede vatandaşların ilgisi ile karşılaşıyor ve onlara 5 yıllık dönemde yapmış oldukları hizmetleri anlatmaya devam ediyor. Bilal Uludağ, ilçedeki merkez mahallelerin yanı sıra köy statüsünden mahalleye dönüşen yerlere de giderek, “Bizler her zaman sizler için çalıştık. Bundan sonra da vereceğiniz destek ile çalışmayı, hizmet etmeyi tüm gücümüzle gece gündüz demeden sürdüreceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi, destek sizden hizmet bizden olacak.” dedi.

Başkan Bilal Uludağ, eskiden köy olan ve Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen yerlerden Mustafalar, Kürkçüler Müminli, Kızılkaş, Kılıçlı, Yarımca, Coşanlar, Çamlıca, Yeniyayla ve Avcılar, Çirişgediği, Hocallı, KIlbaş, Kargakekeç ve Deliçay’a ziyaretlerde bulundu.  Ziyaretlere AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Emrah Ceylan, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma’da katıldı.

Bilal Uludağ, buralarda vatandaşlarla bir araya gelerek onlara bugüne kadar yapılan hizmetleri ve bundan sonra da yapacaklarını anlattı. Daha yapacak çok işleri bulunduğunu da dikkat çeken Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Bilal Uludağ,” Sizlere hizmetin en iyisini sunmak için 5 yıllık süreçte ayırım gözetmeden çalıştık. Sarıçam’a seçim öncesinde verdiğimiz sözlerin 2 kat daha fazlasını gerçekleştirdik. Ancak bu demek değildir ki, hizmetlerimiz sadece bu verdiğimiz sözlerle sınırlı kalacak. Sürekli vatandaşlarımızla görüşerek güncel problemleri öğrenip anında çözümler ve projeler üretiyoruz. Önümüzdeki dönemde de yeni projelerimiz hazır.” diye konuştu.

Başkan Bilal Uludağ, günün büyük bir bölümünde vatandaşın yanında olduklarını, belediyede kapıların her zaman ilçe halkına açık olduğunu da anlatarak, “ Siz değerli hemşerilerimizle yüz yüze görüşmek bizim için önemli. Çünkü biz sizlere hizmet için bu göreve talip olduk.  İlçemize hizmeti makam odasından değil,  ilçe halkının yanına gidip sorunlarını dinleyerek yapıyoruz.  Sizlerinde desteğiyle yeni dönemde de yapılan hizmetlerin devamı olarak ilçemizi daha da kalkındıracak, daha yaşanabilir hale getirebilmek için çabamız sürecek.   Bugüne kadar bizlere gösterdikleri yakın ilgi için ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bize destek olmaya devam edin” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.