TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Altınrota" Adana’yı dünyaya tanıtıyor

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2019 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2019 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
  "Altınrota" Adana’yı  dünyaya tanıtıyor

 ADANA (İHA) - Fotoğraf sanatçısı, araştırmacı Dr. Haluk Uygur, kurduğu internet dergisiyle başta Adana olmak üzere tüm dünya kültürlerini tanıttıklarını söyledi.  

  Dr. Uygur, “Altınrota ülkemizde seyahat eden ve fotoğraf çeken herkesin yazı ve fotoğraflarını paylaşabileceği ve yine herkesin okuduklarıyla kendine yeni rotalar çizebileceği bir mecradır” dedi.

  Altınrota’nın gezi ve gezi ile ilgili alanlarda kültür, sanat, tarih, arkeoloji, mutfak gibi ışıltılı fotoğraflar ve ilginç yazıların yer alacağı bir yol dergisi olduğunu ifade eden Dr. Uygur, “Amacı bir taraftan dünya kültürlerini tanıtıp insanlardan insanlara uzanan bir köprü oluştururken diğer taraftan ülkemizin gizli kalmış güzelliklerini ortaya koyarak altın bir rota oluşturmaktır. Bu rota içerisinde şüphesiz ki insan sevgisi, doğa düşkünlüğü ve vatanseverlik pusula görevi görecektir. Birincil olarak Türkiye gezgin ve fotoğrafçılarına kendilerine ait olduğu hissini uyandıran bir misyonu üstlenmiş olan Altınrota’nın maddi kazanç hedefi bulunmamaktadır. Eğer reklamlar nedeniyle maddi bir kazanç oluşursa, editöryal kurumun denetiminde sanat eğitimine yönlendirilecektir” dedi.

  Dergide misafir yazar olmak isteyen herkesin kendileri ile iletişime geçebileceğini söyleyen Uygur, editöryal kurum uygun bulursa yazı ve fotoğrafların yayınlanacağını kaydetti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.