TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Ali Berktaş: "Önce Bahçeşehirliyiz"

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2019 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2019 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Hasan Ali Berktaş: "Önce Bahçeşehirliyiz"

ADANA(İLKHABER)-Bahçeşehir Mahalle Muhtarığına aday olan Hasan Ali Berktaş, "Yaşadığım mahallenin sorunlarını biliyorum ve bu sorunları çözmek için aday oldum. Çünkü önce Bahçeşehirliyim" dedi.
Bahçeşehir Mahallesinde yaşayan ve aynı mahallede halen esnaflık yapan Bahçeşehir Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Ali Berktaş, Bahçeşehir'in daha iyi yaşanır, sakin, huzurlu ve temiz bir mahalle olması için çalışacağını belirterek, " Adana'da doğdum. Adana'da büyüdüm. Tam 7 yıldır  Bahçeşehirliyim. Mahallemizde Türk Telekom bayisi olarak esnaflık yapmaktayım. Bu süre içinde mahallemizin bütün sorunlarını ben de sizler gibi yaşadım. Bu sıkıntı ve sorunları giderebilmek için mahalle muhtarlığına aday oldum. Destek verip beni ve azalarımızı bu göreve layık görürseniz, mahallemizin sorunları için birlikte mücadele ederek çözümler getireceğiz. Çünkü biz önce Bahçeşehirliyiz. Memleketimizin birçok bölgesinden gelip, burayı yaşam alanı seçmişiz. Hepimiz için önceliğimiz; Bahçeşehir'in yaşanabilir, sakin, huzurlu, temiz bir nahalle olmasıdır. Bu durum, mahallemizin katma değerini arttıracak, cazip hale getirecektir" dedi.
Mahallenin sorunlarını tespit edip ilgili makamlarla sorunların çözümü için gerekli adımların atılmasını sağlayacağını ve sorunların çözümünün bizzat takipçisi olacağını belirten Bahçeşehir Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Ali Berktaş, hep birlikte yaşadıkları mahallenin sorunlarının çözülmesi vce güzelleşmesi için bütün gücüyle çalışacağını söyledi. Mahallede yapılacak çok şey olduğunu belirten Berktaş, bunlardan ilk tespit ettikleri sorunları şöyle sıraladı: "Çocuklarımızın güvenliği için  okul kavşağına trafik lambası. Güvenli, sağlıklı, huzurlu çeşmeli parklar. Çok amaçlı  kullanıma açık kapalı pazar yeri. Emeklileri ve esnafları rahatlatacak banka atm'leri. Emekliler için dinlenme alanları ve öğrenciler için ücretsiz wi-Fi.  Cenazelerimiz için taziye evi.  Engelli vatandaşlarımızı rahatlatacak engelsiz kaldırımlar. Ulaşımı rahatlatacak toplu taşıma.  Sağlıklı yaşam için güvenli spor  alanları, yürüyüş ve koşu yolları.  Yaz aylarında seyyar yüzme havuzları. Yağmurdan ve güneşten koruyan kapalı otobüs durakları. Bekleme ve oturma yerleri olan hijyenik ekmek kulübesi. Mahallemizin sorunlarını ve çözüm yollarını  konuşacağımız halk toplantıları."  Hasan Ali Beirktaş ,tespit ettikleri bu sorunları çözeceğini ve mahallenin eksiklerini gidereceğini söyledi.
Muhtarlıkların sorunların çözümü noktasında belli bir bütçesi bulunmadığını belirten Berktaş, "Ancak sorunları tespit edip ilgili makamlarla görüşüp, çözümü için takibini sağlayan tüzel kimliklerdir. Biz de bunu bilinçle çalışarak sorunlarımızı çözeceğimize inanıyoruz. Hep birlikte çalşışarak mahallemizi güzelleştirmek için  desteklerinizi istiyor ve güveninizi boşa çıkartmayacağımız söz veriiyoruz" dedi.
HASAN ALİ BERKTAŞ KİMDİR?
1968 yılında Adana'da doğan Hasan Ali Berktaş ilk,orta,lise ve yüksekokul eğitimini bu şehirde yaptı. 7 yıldır Bahçeşehir mahallesinde ikamet eden Hasan Ali Berktaş  aynı mahallede Türk Telekom bayisi olarak  esnaflık yapıyor. Hasan Ali Berktaş  evli ve biri üniversitede, diğeri lisede  öğrenim gören iki çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.