TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO ihracat kampında 3 milyon Dolarlık teklif verildi

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2019 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2019 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ATO ihracat kampında  3 milyon Dolarlık teklif verildi

ADANA (İLKHABER) - Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila MENEVŞE " Odamızca, ilimizde işletmelerin ihracat  faaliyetlerinin artırılmasına yönelik başlatılan çalışma kapsamında; Odamız hizmetlerinden Ticari Bilgi ve İstihbarat Merkezi (TBİM) ile Avrupa İşletmeler Ağı Doğu Akdeniz Projesi’nin de desteğiyle 2018 yılı “İhracat Satış Kampı Danışmanlık Programı”  düzenledik. Bu program kapsamında 28 şirket temsilcisi  katılımcılarımızın yurt dışı firmalara hazırladığı teklif  3 milyon civarında oldu '' dedi.

ATO'nun düzenlediği İhracat Satış Kampı Danışmanlık Programının son gününde eğitim alan katılımcılara sertifikalarını takdim eden ATO Başkanı Atila Menevşe,  '' İhracat Satış Kampı Danışmanlık Programı kapsamında 28 katılımcıya, Dış Ticaret Uzmanı Murat Odacı tarafından  eğitim ve danışmanlık eğitimi verildi. Programa katılan firmaların ihracatı ve ihracatta verimliliği arttırmayı sağlayacak yol ve yöntemleri eğitim boyunca aktarıldı. 3 aylık bir süre zarfında firmaların çalışanlarına destek olduk, onlara yol göstermek için onlarla birlikte çalıştık. Adana'mıza kazandırdığımız ihracatçılarımız 3 ay süren eğitimleri sabırla takip ettiler. Buradaki en önemli husus, katılımcılarımız mesailerini bu eğitimlere fedakarca vermesidir.  Sonuç olarak bu ciddiyet sonunda büyük bir başarı yakaladığımızı ifade etmeliyim. İhracat kampımızın katılımcıları eğitim esnasında çok büyük başarılara imza attılar. 3665 potansiyel alıcı, 177 teklif ve  3 milyon dolar civarında ihracatın kapısı bu eğitim esnasında aralanmıştır. 140 bin dolarlık ihracatın eğitim esnasında gerçekleşmesi gelecek günlerde eğitim alan katılımcılarımızın ihracat konusunda neler yapacağını tahmin etmek zor değil. İhracatı artırmada kararlıyız. Adana kritik eşiği aştı, biz yeni eşikler belirliyoruz. Çalışmalarımız,eğitimlerimiz  yeni eşikleri aşmak için.''

Atila Menevşe " Program bitti ve bugün eğitime katılan 28 şirketimizin ihracat biriminde görev yapan arkadaşlarımıza katılım belgelerini takdim ediyoruz. Bugünden sonra  katılımcı arkadaşlarımızın daha büyük gayretle Adana ekonomisine ihracatla destek olacaklarını biliyor ve eğitimlerimize katılım gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca  üç ay boyunca fedakarca eğitim veren Murat Odacı hocamıza da teşekkür ediyorum. Adana Ticaret Odası olarak bütün üyelerimizi,  faaliyete geçirdiğimiz İhracat Destek Ofisi hizmetlerinden yararlanmaya davet ediyorum. Uzman ekibimizle üyelerimize yurt dışında pazar bulma, müşteri bulma konularında yardımcı olmaya hazırız. Daha güçlü bir ekonomi, daha güçlü bir ihracat için tüm gücümüzle ihracatçımızın yanındayız.  İhracat atağı konusunda eğitimlerimiz ve çalışmalarımız aralıksız devam edecektir " dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.