TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin BYŞ’li kızlar Galatasaray'ı yendi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1'inci Ligi 21. hafta maçında Mardin Büyükşehir Belediyespor sahasında Galatasaray Gelişim Koleji Spor Kulübünü 76-68 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2019 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2019 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mardin BYŞ’li kızlar  Galatasaray'ı yendi

Adnan AVUKA

MARDİN (İLKHABER) -Maçın ilk periyodunu 20-16 üstün kapatan Mardin Büyükşehir Belediye, soyunma odasına 2 sayı farkla üstün girdi: 36-34. İkinci yarıda da üstünlüğünü devam ettiren ev sahibi takım üçüncü çeyreği 64-51 önde bitirirken maçı da 74-68 kazandı.

Artuklu Kapalı Spor Salonu’nda oynana karşılaşmaya oldukça yoğun ilgi vardı. Başta Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, eşi Avukat Gülseren Yaman, Artuklu Kaymakamı Belediye başkan vekili Şakir Öner Öztürk, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Mardin Büyükşehir Belediyespor Koçu Selin Erdem çok önemli bir maçta galip geldiklerini belirterek, "Bizim için çok önemli bir maçtı bu maç. Rakibimizin 4 mağlubiyeti vardı. Bizim de bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, hepsini kutluyorum. Sahada ciddi bir mücadele ortaya koydular. Bu şekilde devam edersek kazanamayacağımız maç yok inşallah. Her zaman, her gün aynı performansla kendimizi geliştireceğiz. Play-Off’lara katılarak ligi istediğimiz en üst düzeyde bitirmeye çalışacağız. Mardin halkı kadın basketbolunu çok seven bir halk aslında. Mardin halkını her maça bekliyoruz" dedi.

Mardin Valisi Ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman, galibiyetin ardından taraftarları selamlayarak potanın başaklarını tebrik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.