TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MBB Spor, Karlıova engelini 2 golle aştı

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2019 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2019 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MBB Spor, Karlıova engelini 2 golle aştı

Adnan AVUKA

MARDİN (İLKHABER) - Mardin Büyükşehir Belediyesi Futbol Takımı kendi evinde karşılaştığı Karlıovasporu 2-0 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Bölgesel amatör liginin 19. haftasında 21 Kasım Şehir Stadyumu’nda Karlıovaspor ile karşılaşan Mardin Büyükşehir Belediyespor, Erdi Köksal ve Lokman Akyıldız’ın attığı goller ile maçı 2-0 kazandı.

Güneşli bir hava ve güzel bir zeminde oynanan maçı Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman, Artuklu Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Yenigün ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Hadi Çomaktekin’de protokol tribününden izledi.

İlk yarısı 0-0 biten maçta hakem hataları karşılaşmaya damga vurdu. Hakemin üst üste verdiği yanlış kararlar Mardin Büyükşehir Belediyespor taraftarının gerilmesine neden oldu. Aynı hakem Cihan Ölmez birkaç yıl önce yine bir Mardin-Bingölspor maçında Mardin sporun golünü vermemiş ve saha olaylarına neden olmuştu.

İkinci yarının başlarında hızlı ataklar ile rakip takımı zorlayan Mardin Büyükşehir Belediye spor tam bir takım oyunu oynadı. Bu atakları kesmeye çalışan Bingöl Karlıovaspor Teknik Direktörü oyuncu değişikliğine gitti.

Maçta dakikalar 70’i gösterirken sağ kanattan yapılan ortada Erdi Köksal şık bir kafa vuruşu gerçekleştirdi rakip takıma savunmasına da çarpan top ağlar ile buluştu ve Mardin Büyükşehir Belediyespor 1-0 öne geçti.

Maçın 76.  Dakikasında ise Mardin Büyükşehir Belediye spor takım kaptanı Lokman Akyıldız kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir plase ile kaleciyi ve topu ayrı köşelere gönderdi 2-0.

Maçı 2-0  Kazanan Mardin Büyükşehir Belediyespor, Ağrıspor’un ardından 45 puanla ligde 2. sırada yer aldı.

Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman, İlk yarıda sık sık hakem hatalarına maruz kaldıklarını dile getirdi. Güzel bir havada maçın oynandığını belirten Vali Yaman, “Güzel ve uyumlu bir ekibiz. Sezon sonunda ligi lider bitireceğimize inanıyorum. Şampiyon olup Play-Off maçlarında ipi göğüsleyerek 3. Lige çıkacağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.