TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtar maaşı ihtiyaç sahiplerine

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2019 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2019 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Muhtar maaşı ihtiyaç sahiplerine

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) - Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nin muhtar adayı olan Halil İbrahim Balaban, alacağı maaşı ihtiyaç sahiplerine harcayacağı belirterek, “Muhtarlıkta yeni bir sayfa açacağız. Muhtarlıktan gelecek maaşımın tamamını mahalleye hizmet için harcayacağım. Her ay ihtiyaç sahibi ailelerden 20 çocuğumuza ayakkabı alıp, berber masraflarını karşılayacağız” dedi.

31 Martta yapılacak yerel seçimler 30 büyükşehir belediyesi, 51 il belediyesi, 922 ilçe, 32 bin 105 mahalle ve 18 bin 306 köyde yapılacak. Yaklaşık 6 haftadan az bir süre kalan yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarının yanı sıra, mahalle muhtar adayları da bölgelerinde çalışmalara hız verdi.

Yerel seçimler kapsamında Adana’nın merkez Seyhan İlçesi Fatih Mahallesi muhtar adayı olan Halil İbrahim Balaban, mahalle sakinlerine seçilmesi durumunda alacağı maşının tamamını ihtiyaç sahiplerine harcayacağını söylüyor.

Muhtar seçilmesi durumunda mahalle için önemli işlere imza atacağına değinen Halil İbrahim Balaban, “Kendim Seyhan Belediyesi’nde çalışıyorum. İşim var. Tüm ailem bu mahallede yaşıyor. Mahallemi çok seviyorum. Ancak eksiklerimiz var. İhtiyaç sahibi ailelerimiz var. Seçilirsem, 31 Marttan sonra çok önemli ve güzel işlere imza atacağız” dedi.

Tüm sorunlara zamanında el atacaklarını ifade eden Balaban, çalışmalarını şöyle sıraladı;

“Sorunlarımız var. Yollarımız, alt yapı, sosyal alanlar, çocuk parkları gibi eksiklerimiz var. Mahallemizin daha ferah olması, caddelerin ve sokakların daha düzenli ve Belediye hizmetlerinden tam manasıyla yararlanması gerekiyor.

Bekleyecek zamanımız yok. Mahalle sakinlerimizin tüm sorunları acilen Belediyemize ve diğer kamu kuruluşlarına iletilip, çözüme kavuşturulmalıdır. Seçilmemiz dahilinde hemen çalışmalara başlayarak, konunun muhatapları ile diyaloga girerek her türlü hizmeti ayağınıza getireceğiz.

Mahallemizde ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz var. Önceliğim, alacağım muhtarlık maaşımı ihtiyaç sahibi ailelerine ve çocuklarının ihtiyaçlarına harcayacağım. Her ay 20 çocuğumuzun saç traşlarını yaptırıp, 20 ayakkabı alacağım. Ayrıca bu çocukların ailelerine gıda yardımı yapacağız. Bu hizmetlerimiz muhtarlık süresince her ay düzenli bir şekilde devam edecek.

Çocuklar geleceğimizdir. Onları seviyor ve önemsiyoruz. Her yıl okulların kapandığı yaz tatili dönemlerinde 20 çocuğu sünnet ettireceğiz. Ayrıca mahallemizde 3 ayda bir sohbet toplantıları yapacağız. Burada sorunları tartışmanın yanında, öneri, istek ve şikayetleri dinleyip çözüm yolları arayacağız.

Oturan değil koşturan, sorun çıkaran değil hizmet üreten bir muhtarlık yönetimi olacağız. Siz sevgili hemşerilerimden ekibimle birlikte yetki istiyorum. Ben, azalarım Ahmet Özmen ve Mustafa Karacaverenoğlu ile birlikte bu sorumluluğa talibiz. Mahalle sakinlerinden çoğu bizim gelmemizi istiyor. Şimdi tüm mahalle sakinlerinden de aynı desteği istiyoruz. Fatih Mahallesi halkının teveccühü ile muhtarlık makamı bana ve ekibime nasip olursa, yeterli bilgi, tecrübe ve sevgi ile bu görevi haftanın 7 günü 24 saati layığı ile yapacağıma inanıyorum. Kapımız her zaman açık olacak. Gayemiz daha ferah, daha yaşanabilir bir Fatih Mahallesi olacaktır”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.