TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balcalı Hastanesi personeli moral yemeğinde buluştu

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2019 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2019 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Balcalı Hastanesi personeli moral yemeğinde buluştu

ADANA(İLKHABER)-Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi personelleri Başhekimlik tarafından organize edilen moral ve dayanışma gününde buluştu. Oldukça renkli geçen moral gününde Balcalı çalışanlarını Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’da yalnız bırakmadı.

Hipokrat Salonu’nun da gerçekleştirilen ve Başhekim Yardımcısı Pof. Dr. Şebnem Bıçakçı’nın koordinesinde gerçekleştirilen organizasyonda plaket töreni öncesi konuşan Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tamer Cevat İnal, Balcalı Hastanesi çalışanları olarak sürekli vurguladıkları aile kavramını buradaki kalabalıktan ve coşkudan dolayı gördükleri için son derece mutlu olduğunun altını çizdi. Türkiye’nin en önemli sağlık kuruluşlarının birinde bu denli cefakârca görev yapan tüm personellere de ayrıca teşekkür eden İnal, bu tür moral günlerinin çalışan arkadaşların motivasyonu açısından da son derece önemli olduğuna vurgu yaptı. İnal ayrıca kurumda emekli olan personellere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar Çukurova Üniversitesi ailesinin en önemli parçalarından biri olan Balcalı Hastanesi’nin çalışanlarının moral gününde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Kibar, şehir dışında gittiği birçok toplantıda Balcalı Hastanesi’n den övgüyle bahsedildiğini dile getirerek bu olumlu algıyı ortaya çıkaran tüm personele de ayrıca teşekkür ettiğini belirtti. Emek kavramının en yüce değer olduğunu da sözlerine ekleyen Kibar, kurumda görev yapan her bir çalışan arkadaşın emeklerinin son derece önemli olduğunu, başarının altında ise özverili çalışmanın yattığını dile getirdi. Böyle anlamlı bir moral gününü düzenleyen Başhekimliği de teşekkür eden Kibar, ileriki zamanlarda da bu tür organizasyonların düzenlenmesinin devam etmesi temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından öncelikli olarak kurumdan emekli olan personellere başta Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Tunay Sarpel, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tamer Cevat İnal ve diğer isimler tarafından teşekkür plaketleri verildi.

Balcalı Hastanesi Başmüdürü Ali Önal’ın da şiir okuduğu moral gününde başta müdür yardımcıları ve diğer personeller, hazırladıkları çeşitli dinletiler, gösteriler ve halk oyunları etkinliklerini moral gününe katılanlara sundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.