TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇGC sosyal tesisine kavuştu

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) arasında Kültür ve Sosyal Tesisleri tahsis protokol töreni adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ nün de katılımıyla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2019 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2019 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇGC sosyal tesisine kavuştu

Rukiye UYANIK - Hande MUŞTU

ADANA(İLKHABER)- Tören; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Ramazan Akyürek, ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir,  Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Protokol töreni başlangıcında Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koroları sevilen eserlerini seslendirdi.  Başkan Hüseyin Sözlü ve ÇGC Başkanı Esendemir   koroya eşlik etti. İmza töreninde ilk konuşmayı yapan ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir “ Belediye meclisinde komisyon oy birliği ile burası ÇGC’ye tahsis edildi. Burası sosyal ve kültür merkezi olarak cemiyetimize çok yakışacak bir tesis. Adana’nın en güzel yerinde böyle bir tesisi bizlere kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ ye teşekkür ediyoruz. Ayrıca daha önceki yerimiz için de katkılarından dolayı başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise  tesisin gazeteciler için önemine değinerek, “Basın emekçilerinin yıllardır ihtiyaç duyduğu Seyhan manzaralı bu sosyal tesis umarım onların hoşça istifade ettikleri, faydalandıkları bir tesis olur. Basın emekçilerinin böylesi zorunlu ihtiyaçlarını karşılayarak yerine getirdiğimiz için büyük bir mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Basının önemine dikkat çeken Sözlü “ Türk basının yeri çok önemli. Hem ulusal basınımızın hem yerel basınımızın seçkin temsilcileri umarım bu tesiste mesleğin temel ilkeleri çerçevesinde Adana basınının diline yüksek katkılar koyacaktır” dedi.

Konuşmalarının ardından karşılıklı imzaların atılmasıyla tesisin devir teslimi yapılıp hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.