TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minikler Artistik Jimnastik’te iddialı

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2019 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2019 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Minikler Artistik Jimnastik’te iddialı

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Adana’da başarılı eğitimleriyle göze çarpan Kabasakal Şehit Selçuk Beki Ortaokulu, spor alanlarında da iddialı. Okullararası ‘Step-Artistik Cimnastik İl Elemeleri’nde küçükler kategorisinde il birincisi ve yıldızlar kategorisinde ise il ikincisi olan öğrenciler, Türkiye Okullararası Step- Artistik Cimnastik Grup Yarışması”nda Adana’yı temsil etmeye hak kazandı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullararası Step-Artistik Cimnastik İl Birinciliği” tamamlandı. Yarışmada, Kabasakal Şehit Selçuk Beki Ortaokulu, küçükler kategorisinde Adana birincisi olarak Türkiye Okullararası Step- Artistik Cimnastik Grup Yarışması’nda ili temsil edecek. Yıldızlar kategorisinde ise Başkent Okulları’nın ardından ikinci olan okul iki dalda ödül almaya hak kazandı.

Öğrencilerin özveri ile çalışıp yarışmada derece yapmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Kabasakal Şehit Selçuk Beki Ortaokulu Müdürü Yılmaz Perçin, “Bakanlığımızın 2023 vizyonu çerçevesinde nesillerimizi yetiştirmenin çabası içerisindeyiz. Bu amaçla eğitimini yanında sportif faaliyetlerle de tüm eğitim kadromuz özverili bir şekilde çalışıyoruz. Okullararası Step-Artistik Cimnastik il yarışmasında iyi bir derece aldık. Mutluyuz, gururluyuz. Hem öğrencilerimiz hem de onların başında olan öğretmenimiz Duygu Keser’e teşekkür ediyorum. Bu ekip işi ve ekibimizde bizlere verdiği desteklerden dolayı muhtarımız Bayram Bolat, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Bulut ve Cafer Bulut’a teşekkür ederim” dedi.

Okulun tüm çalışmalarında her zaman yanlarında olan muhtar Bayram Bolat, “Burası kırsal bir mahalle ve burada tüm aileler eğitimin önemini çok iyi biliyor. Bu nedenle hep birlikte, el ele vererek, çocuklarımızın her türlü ihtiyaçları için çabalıyor, onları sağlıklı, bilgili birer birey olarak yetişmek için çalışıyoruz. Hepsi bizleri gururlandırdı. Hepsine başarılı bir hayat diliyorum” şeklinde konuştu.

Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Bulut da, “Birlik olursak aşamayacağımız engel yoktur. Bu birliği ve beraberliği çocuklarımızın bu güzel yarışmada aldığı dereceler ile gördük. Bundan sonra da bu birlikteliğimiz devam edecek. Bizleri bu güzel yarışmada aldığı dereceler ile gururlandıran çocuklarımıza teşekküre ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tüm yavrularımı öpüyorum. Bundan sonraki Türkiye şampiyonası masraflarını Okul aile birliği olarak karşılamak için üzerime maddi manevi ne düşüyorsa yapacağım” ” diyerek duygularını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.