TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Uludağ’ın mahalle toplantıları miting gibi geçiyor

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2019 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2019 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Uludağ’ın mahalle  toplantıları miting gibi geçiyor

ADANA(İLKHABER)-Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Bilal Uludağ, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.  Mahalle toplantılarına devam eden Başkan Bilal Uludağ,  bu kez de Yeşiltepe ve Suluca’da yaptığı toplantılarda coşkulu kalabalığa hitap etti.  Uludağ,  platformda vatandaşları selamlayarak, gösterilen ilgi nedeniyle de her iki mahalle sakinlerine teşekkür etti. Yaptıkları hizmetleri anlatan Uludağ, “Daha yapacak çok işimiz var. Sizlerin vereceği destek ile bir 5 yıl daha hizmet için varız.” dedi.

Yeşiltepe ve Suluca Mahallesi’nde yapılan toplantıya Başkan Uludağ’ın yanı sıra Sarıçam ilçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soner, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Bilal Uludağ, Yeşiltepe ve Suluca’da yaptığı konuşmalarda yapılan hizmetleri anlatarak, “Bu yoğun gündemler arasında bizler Sarıçam Belediyesi olarak yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bugüne kadar Sarıçam’a devasa yatırımlar yaptık, yapmaya devam edeceğiz.  Sarıçam’a hiçbir siyasal çıkar gözetmeden başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi ile Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendi önderliğinde oluşturulan Cumhur İttifakı ile karşınıza çıkıyoruz. Önce ülkem ve milletim diyen bir anlayışın temsilcisi olarak, Sarıçam’da yaşayan her bir hemşerime şunları söylemeyi bir görev biliyorum; Cumhur İttifakı millidir, vazgeçemeyiz, Cumhur İttifakı gereklidir, boş veremeyiz,  Cumhur İttifakı samimidir, sırt çeviremeyiz.” diye konuştu.

HİZMETLERDE AYIRIM GÖZETMEDİK

Seçimi kazanacaklarına inancının tam olduğunu da anlatan Bilal Uludağ,  konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile seçildiğimde, bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hepinizin Belediye Başkanı olacağım.  Sarıçam’ı şehirciliğin her alanında, her anlamda, kendine yetebilir, Parlayan Yıldız ve Marka Şehir haline getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.  Yapacağımız her işe, bu şehrin insanları ile beraber karar veriyoruz. Belediyecilik alanında ulaştığımız her başarı, bizleri daha güzel işler yapmaya sevk edecektir.  

Sarıçama, Binlerce metrekare Asfalt, Kilit Taş, Yama, Bordür döşedik, Satih kaplama yaptık. Elektrik trafolarını, Oyun parklarını ve Sokak levhalarını yaptık. Halı sahalarımızın açılışını yaptık. Binlerce vatandaşımızı Çanakkale’ye, Konya’ya, Nevşehir’e, Urfa’ya tarihi ve kültürel yerlerimizi ziyarete gönderdik. Binlerce öğrencimize eğitim yardımında bulunduk, çocuklarımızı sünnet ettirdik, binlerce işsizimizi işe yerleştirdik. Bundan sonra da Allah nasip ederse ilçemizi geliştirmeye, kalkındırmaya var gücümüzle gayret edeceğiz. Bu vesile ile hepinize, saygı ve sevgilerimi sunuyor; kendimi size, sizleri Allah’a emanet ediyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.