TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitime Destek Platformu’ndan Vali Demirtaş’a ziyaret

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2019 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2019 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Eğitime Destek Platformu’ndan  Vali Demirtaş’a ziyaret

ADANA(İLKHABER)-İl Müftüsü Hasan Çınar, Önder Adana İmam Hatipliler Derneği Başkanı Veysi Şahin, İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Barış, Kadın ve Demokrasi Merkezi (KADEM) İl Temsilcisi Reşan Arlıer, Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Emrah Sancar ve Medeniyet Vakfı Başkanı Mehmet Tosun'dan oluşan "Eğitime Destek Platformu" üyesi kuruluşların temsilcileri, Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Platform üyesi kuruluşların temsilcileri ziyaretleri sırasında Vali Mahmut Demirtaş'a, gerçekleştirdikleri çalışmalar ile projeler hakkında bilgiler verdi.

"Eğitime Destek Platformu" üyesi kuruluşların temsilcilerine ziyaretlerinden ve verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, kentteki eğitim ve öğretim seviyesindeki başarı çıtasını çok daha yükseklere taşımak için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini söyledi ve eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm eğitim gönüllülerinin yanlarında olacaklarını vurguladı.

Platform üyesi kuruluşların temsilcilerinin ziyareti, eğitim ve öğretimin genel durumu ile yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulmasıyla son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.