TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yerli üretimi güçlendirmeliyiz”

Vali Yardımcısı Murat Süzen, beraberindeki heyetle, OSB’de üretim yapan sanayicileri ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2019 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2019 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Yerli üretimi güçlendirmeliyiz”

ADANA (İLKHABER)- Adana Vali Yardımcısı Murat Süzen, beraberindeki heyetle, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan Ceytech Makina ile Meltem Kimya tesislerini ziyaret etti.

 

Vali Yardımcısı Süzen, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan ve Çukurova Kalkınma Ajansı, Kosgeb yetkilileriyle Adana OSB’yi ziyaretlerinde Bölge Müdürü Ersin Akpınar tarafından karşılandılar.

 

İlk olarak Ceytech Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş tesislerini ziyaret eden Vali Yardımcısı Süzen, burada firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kulakoğlu’ndan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

1982 yılında Gaziantep’te kurulan Ceylan Group bünyesindeki Ceytech Makine’nin iş makinesi ataşman üretimi alanlarında üretim yaptığını kaydeden Kulakoğlu,Türkiye genelinde  %6’lık pazar payı ve geniş ürün portföyü ile yerli üretimin gücünü pekiştirme çabasında olduklarını kaydetti.

 

Vali Yardımcısı Süzen ve beraberindeki heyet, konferans salonundaki sunumun ardından tesisleri gezdiler.

 

Ziyaretini Meltem Kimya tesisleri ile sürdüren Vali Yardımcısı Süzen ve beraberindekiler, burada da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turan Şahin tarafından konuk edildiler.

 

Öncelikle firmanın kuruluşu, gelişimi, çalışmaları ve alanlarında yaptıkları yeniliklerden bahseden Şahin, sektörleri ile ilgili beklentilerini de dile getirdi. Vali Yardımcısı Süzen ise kendilerine iletilen tüm konuların takipçisi olacaklarını belirterek, “Yerli üretimi güçlendirmeliyiz”dedi.

 

Süzen, yerli üretimin teşviki ve en iyi noktaya gelmesi için çaba harcadıklarını belirterek, bu konuda özveri ile çalışan tüm sanayicilerin yanında olduklarını kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.