TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyhan Demirtaş’tan KADEM’e ziyaret

Vali Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Adana İl Temsilciliğini ziyaret etti. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret sırasında İl Temsilcisi Reşan Arlıer’den Adana’da yapılması planlanan KADEM faaliyetleri hakkında bilgiler alan Beyhan Demirtaş, toplumların gelişmesinde ve ilerlemesinde kadınların çok önemli sorumlulukları üstlendiğini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2019 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2019 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Beyhan Demirtaş’tan  KADEM’e ziyaret

ADANA (İLKHABER) - Vali Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Adana İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret sırasında İl Temsilcisi Reşan Arlıer’den Adana’da yapılması planlanan KADEM faaliyetleri hakkında bilgiler alan Beyhan Demirtaş, toplumların gelişmesinde ve ilerlemesinde kadınların çok önemli sorumlulukları üstlendiğini dile getirdi.

Fedakârlığı, sevecenliği, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle kadınların birçok vasfı üzerinde barındırdığını belirten Beyhan Demirtaş, ‘’Hayatın iki ortağından biri kadındır. Doğanın, yaşamın yarısı kadındır. Devletimiz bütün kadınların toplumda hak ettikleri saygın yeri alması, bireysel haklarına sahip çıkmaları ve hayatın her alanında ‘Ben de Varım’ diyebilmeleri için çok önemli çalışmalar gerçekleştirmektedir.’’ dedi.

Devletin attığı adımların yanı sıra kadın derneklerinin ve sivil toplum kuruluşlarının yaptıkları çalışmalarla toplumdaki bilincin ve farkındalığın artmasında önemli bir misyon üstlendiğini belirten Beyhan Demirtaş, bu bağlamda KADEM İl Temsilcisi Reşan Arlıer’e ve tüm KADEM ailesine teşekkür ettiğini dile getirdi ve kadınlar için yapılacak çalışmalara kendilerinin de her türlüğü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.