TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatan Partisi başkan adaylarını tanıttı

Vatan Partisi’nin Büyükşehir adayı Av. Nesrin Kılıçay, Seyhan adayı da Erol Sezginler oldu

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2019 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2019 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vatan Partisi başkan adaylarını tanıttı

ADANA (İLKHABER) - Vatan Partisi, Adana’da belediye başkan adaylarını Seyhan Kültür Merkezi’nde düzenlediği törenle kamuoyuna tanıttı. Törene katılan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, partisinin yerel seçim bildirgesini de açıkladı.

Vatan Partisi’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. H. Nesrin Kılıçay olurken, Seyhan Belediye Başkan adayı olarak da tanınmış işadamı Erol Sezginler olarak belirlendi. Buna göre, Çukurova Belediye Başkan adayı Vahide Budak, Yüreğir Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Ferit Işık oldu.

Kalabalık bir partili topluluğunun katıldığı törende konuşan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, 12 başlıktan oluşan yerel seçim bildirgesini açıklarken, 31 Mart seçimlerinin altın bir fırsat olduğunu kaydetti. Vatan Partisi’nin 12 maddelik yerel seçim bildirgesi başlıklar halinde şöyle: Milli Kent, Demokratik Kent, Üretken Kent, İnsancıl Kent, Toplumcu Kent, Özgür Kent, Çağdaş Kent, Doğal Kent, Güzel Kent, Kadıncıl Kent, Çocuğun ve Gençliğin Kent, Engelsiz Kent.

Vatan Partisi Seyhan Belediye Başkan adayı Erol Sezginler, 31 Mart seçimlerinin ülke ve toplumun geleceği açısından hayati bir önem taşıdığını belirterek, “Bugün ülkemiz büyük bir kuşatma altında. Bu kuşatmayı kırmanın ilk yolu yerel seçimlerden geçiyor. Vatan Partisi olarak, ülkemizin milli bağımsızlığı için her türlü mücadeleyi veriyor, vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.