TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehir Hastanesi durağına girmek istiyorlar

Balcalı Özel Halk Otobüsleri Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Mustafa Uslu, özel halk otobüslerinin Adana Şehir Hastanesi durağına girmesini talep etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2019 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2019 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şehir Hastanesi durağına girmek istiyorlar

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Balcalı Özel Halk Otobüsleri Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Mustafa Uslu, özel halk otobüslerinin Adana Şehir Hastanesi durağına girmesini talep etti.

Balcalı Özel Halk Otobüsleri Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Mustafa Uslu, güzergah konusunda yaşadıkları sıkıntıları gazetemize anlattı. Balcalı hattına çalışan özel halk otobüslerinin son dönemde ciddi sıkıntılarla karşılaştığını belirtti. Otobüslerinin Baraj set üzerinden geçtikten sonra Adana Şehir Hastanesi kavşağına giremediğini ve bu nedenle büyük sorunlar yaşandığına dikkat çeken Uslu, bu sorunun çözümünün kendileri için çok büyük önem arz ettiğini söyledi.

YOLCU KAYBEDİYORUZ

Balcalı hattına çalışan otobüslerin en önemli sorunlarının arasında Adana Şehir Hastanesi duraklarına girememek olduğunu savunan Başkan Uslu, kendilerinin köprüden geçtikten sonra hastane durağına uğramadan Balcalı Hastanesi istikametine dönüş yaptıklarını belirtti. Şehir Hastanesi durağına girmedikleri için yolcu kaybettiklerini anımsatan Başkan Uslu, olan yolcularla da bu durağa girilmemesi nedeniyle tartışmalar, hatta kavgalar yaşandığına dikkat çekti.

HÜSEYİN SÖZLÜ UKOME İLE GÖRÜŞSÜN

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’den, Adana Şehir Hastanesi önünden devam ederek yolcu taşıyan araçlarının hastane önünde yolcu indirmelerine izin verilmesi noktasında UKOME ile de görüşülmesini isteyen Başkan Uslu “Ortada bir yanlışlık var. Şehir Hastanesi önündeki durakta belediye otobüsleri yolcu indirebiliyor. Bizlere yasak getirildi. Biz bu konuda sürekli halktan tepki alıyor, vatandaştan küfür ve azar işitiyoruz. Sayın Hüseyin Sözlü’nün acilen esnaf ile bir araya gelerek bütün bu sorunları çözmesi gerekiyor. Yoksa sıkıntımız çok ve esnafımızın yok oluşuna seyirci kalamayız” diye konuştu.

KENT KART KULLANIMI

Kent kart kullanımı konusunda da sıkıntılarının olduğunu anlatan Başkan Uslu, toplu taşıma esnafının perişan durumda olduğunu öne sürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.