TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okullar arası Halk Oyunları Yarışması tamamlandı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan “Okullar arası Halk Oyunları İl Birinciliği ” tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2019 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2019 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Okullar arası Halk Oyunları Yarışması tamamlandı

ADANA(İLKHABER)- Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan “Okullar arası Halk Oyunları İl Birinciliği ” tamamlandı.

Adnan Menderes Spor Salonu’nda kıyasıya mücadele eden ekipler birbirlerine üstünlük kurmak için hünerlerini gösterdiler. Yarışmacıların velileri ve halkoyunları meraklıları da tribünleri doldurarak ekiplere destek verdi.

Ataşbak; “Milli Kültürümüzün Temsilcisi Öğrencilerimizi Kutluyorum”

Müsabakaları tribünden heyecanla takip eden Adana Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Abdulkadir Ataşbak, yaptığı açıklamada şunları kaydetti.  "Ben seremoni esnasında baktığımda, karşımda 23 Şampiyon takım gördüm. Finallere gelmiş her takımımız gönüllerimizin şampiyonudur. Milli Kültürümüzü temsil etmeye erken yaşlarda başlayan öğrenci kardeşlerimizi, onları yarışmalara hazırlayan antrenör, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Usta Öğreticilerini, çocuklarının arkalarında duran velilerimizi, kısaca emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Bizler, öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerde de en önde olmasını ve bu alanlarda kendilerini yetiştirmelerini çok önemsiyoruz. Önemli olan bu müsabakalarda yarışmaktır. Dediğim gibi burada yarışan her ekip bizim gönüllerimizin şampiyonu olmuştur. Milli Kültürümüzün temsilcisi öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum."

Ayrıca müsabakaları Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır’da yakından takip etti.

Kategorilerinde 1. Olan Okullar Şu Şekilde :

Düzenlemesiz Minikler Karma : Adana Şakirpaşa İlkokulu

Düzenlemesiz Küçükler Karma : Adana Saniye Hüsamettin Özaltın Ortaokulu

 Düzenlemesiz Yıldızlar  Karma : Adana 125. Yıl Ortaokulu

Düzenlemesiz Gençler A             : Seyhan ÇEP Ticaret Meslek Lisesi

Düzenlemeli Yıldızlar                       : İstiklal Ortaokulu

Düzenlemeli Gençler A                   : Özel Seyhan Uzay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.