TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kent Konseyi’nden meydan teşekkürü

Adana Kent Konseyi Yürütme Kurulu'nun dile getirdiği kent meydanı önerisi, Büyükşehir Belediyesi tarafından kabul edildi

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2019 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2019 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
 Kent Konseyi’nden meydan teşekkürü

ADANA(İLKHABER)- Adana Kent Konseyi Başkanı Ömer Güner Sazak konuyla ilgili yayınladığı mesajda "Adana Kent Konseyi olarak; Adana’nın tarihi, kültürü ve sosyal yaşantısına atıflar yapan, uygulanabilir, çağdaş ve geleceği anlatan nitelikleri içeren bir meydan projesine ihtiyaç duyulduğunu bir süre önce belirtmiştik. Önerimizin Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından dikkate alınması ve görüşülmesi sonucunda, Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı üçüncü oturumunda kente yeni bir meydan kazandırılmasına karar verilmiştir." diye konuştu.

Mesajında projenin detaylarına da yer veren Ömer Güner Sazak, "Söz konusu proje, Meryem Abdurrahim Gizerler Ortaokulu'nun yıkılarak yerine iki okul yapılması ve yıkılan yerin meydana dönüştürülmesi şeklinde gerçekleşecektir. İnanıyoruz ki bu meydan; Adana halkının sosyal ve kültürel aktivitelerini zenginleştirecek, kentin mekansal ve görsel kalitesini arttıracak, Adana'da bir çekim merkezi oluşturacaktır." ifadelerini kullandı.

Başkan Sazak, Adana Kent Konseyi'nin kamu kurumları, sivil toplum ve halk arasında bir köprü görevi gördüğünü hatırlatarak; "Çalışmalarımıza her zaman destek veren Başkanımız Hüseyin Sözlü başta olmak üzere, tüm belediye meclisine teşekkür ederiz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.