TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASKİ kar kış dinlemiyor

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2019 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2019 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ASKİ kar kış dinlemiyor

ADANA(İLKHABER)-Gerçekleştirdiği başarılı yatırımlarla Adana'nın yaşam kalitesini yükselten Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), sadece içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu projelerini hayata geçirmekle kalmıyor ve aynı zamanda tüm imkanlarını kullanarak vatandaşların çeşitli konulardaki talep ve sorunlarına çözüm getirmek için çalışıyor.
6360 sayılı Büyükşehir Yasası doğrultusunda Adana'nın tüm ilçelerinin hizmet sorumluluğunu üstlenen ASKİ, uzak yakın demeden ve özellikle kış aylarındaki çetin şartlara aldırmadan mesai harcıyor. Tufanbeyli ilçesindeki yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanan olumsuzluklara da müdahale eden ASKİ personelleri, yaklaşık 2 haftadır vatandaşların mağduriyetlerini ortadan kaldırmak için gece gündüz çalışıyor.
Yıkılan Elektrik Direkleri Tamir Edildi
Tufanbeyli'de etkili olan yağmur ve kar yağışının yoğunlaşarak devam etmesi sonucu elektrik telleri kopmuş ve direkler de yıkılmıştı. Elektriksiz kalan vatandaşların imdadına yetişen Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, hem kopan elektrik tellerinin bağlanmasını hem de yıkılan direklerin yerine yenisinin dikilmesini sağladı.
Aynı zamanda su depolarında meydana gelen pompa arızaları da titizlikle giderildi.
Vatandaşlardan Aski'ye Teşekkür
Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü mahallelerde ikamet eden vatandaşlar da sahadaki personellerin zor şartlara rağmen kendilerine yardımcı olmak için çalıştıklarını söyleyerek ASKİ'ye teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.