TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Metin Şentürk konserinde evlenme teklifi

Çukurova Belediyesi’nin, Sevgililer Günü etkinliği çerçevesinde düzenlediği Metin Şentürk konserinde duygulu anlar yaşandı. Metin Şentürk’ün davetiyle sahneye çıkan otistik çocukların dans gösterisi, izleyicileri büyüledi. Sahneye çıkan bir çift ise evlilik teklifiyle sürpriz yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2019 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2019 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Metin Şentürk konserinde evlenme teklifi

ADANA(İLKHABER)-

AŞK ENGEL TANIMIYOR

Ünlü Sanatçı Metin Şentürk, Çukurova Belediyesi’nin Sevgililer Günü etkinliği çerçevesinde, Güzelyalı Kapalı Semt Pazarı’nda konser verdi. Binlerce kişinin katıldığı konserde, sanatçının söylediği birbirinden güzel şarkılar, vatandaşları coşturdu. Konser sırasında sahneye çıkan otistik Atahan Terdi ile İpek Tektaş’ın dans etmesi ile duygusal anlar yaşandı. Sanatçı Metin Şentürk ise bu sahne karşısında ‘Çukurova’da aşk engel tanımıyor’ sözleriyle duygularını ifade etti.

BİNLERCE KİŞİNİN TANIKLIĞINDA EVLENME TEKLİFİ

Gecenin sürprizleri otistik gençlerin danslarıyla bitmedi. Konserin ilerleyen anlarında Erhan Çoban isimli bir vatandaş sahneye çıkarak, sevgilisi Necla Çimeli’ye evlenme teklifi yaptı. Metin Şentürk de, “Burada soruları ben sorarım. Evlenme teklifi için çok düşün mü?” diye sordu. Damat adayı Erhan Çoban ise ‘Bir kez düşündüm ve sahneye çıktım” dedi. Teklif üzerine çok heyecanlandığı gözlenen Necla Çimeli’nin ‘evet’ cevabı vermesi konsere gelen vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

ÇUKUROVALILAR ŞARKILARLA COŞTU

Konserde söylediği Adana şarkılarıyla vatandaşları iyice coşturan Metin Şentürk, Çukurova’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, ikinci döneminde başarılar diledi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’yı 5 yıl içinde kültür sanat kenti haline getirdiklerini belirterek, “Her alanda Çukurova halkına en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Halkla iç içe katılımcı ve çoğulcu belediyeciliğin en güzel örneklerini veriyoruz. Vatandaşlarımızın desteğiyle önümüzdeki dönemde de sizler için en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.