TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni: Ortak sevdamız Adana

Fikret Yeni, TÜMSİAD Adana Şubesi yöneticileri ile bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2019 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2019 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yeni: Ortak sevdamız Adana

ADANA (İLKHABER - Cumhur İttifakı’nda AK Parti’den Seyhan Belediye Başkan Adayı olan Fikret Yeni, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Yönetim Kurulu ve üyeleriyle bir araya gelip, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Fikret Yeni, Türkmenbaşı Bulvarı’nda düzenlenen toplantıda, Adana’ya yatırım ve istihdam sağlayarak ekonomiye katkıda bulunan tüm iş çevrelerinin, kendileri için önem arz ettiğini söyledi.

Kentteki iş dünyası temsilcilerinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülke ekonomisi için canla ve başla çalışmaya devam edeceklerine inandığını belirten Fikret Yeni, ‘’Çok kıymetli iş insanlarımızın, şehrimize hizmet etmenin yanında, aynı zamanda Hakk’ın ve hakikatin yanında güçlü duruşunu sürdüreceklerine olan inancım tam. Birbirinden değerli iş insanlarının oluşturduğu TÜMSİAD Adana Şube yöneticilerimiz ile üyelerinin, örnek birlik ve beraberlik sergilemeleri de son derece sevindirici’’ dedi.

Fikret Yeni, Adana ve Seyhan’ın, ekonomik olarak kalkınması adına, yatırım yapmak isteyen iş insanlarına gerekli katkıyı sağlamaya özen göstereceklerini vurgulayarak, ‘’Adana, hepimizin ortak sedası, ortak geçmişi ve ortak geleceğidir. Bizler, bu sevdamıza sahip çıkmak için yola çıktık. Hep birlikte el ele ve gönül gönüle olursak, Adanamızı, Seyhanımızı çok daha güzel yarınlara kavuşturabiliriz’’ diye konuştu.

TÜMSİAD Adana Şubesi Başkanı Yakup Kutluca da, Yönetim Kurulu ve üyeler adına Fikret Yeni’ye başarı dilekleri sunarak, Adana’nın, başta ekonomi olmak üzere her alanda hak ettiği noktaya gelmesini arzuladıklarını dile getirdi.

 

-MAHALLE SAKİNLERİ VE ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

 

Fikret Yeni, daha sonra gittiği mahallelerde vatandaşların ve ziyaret ettiği esnafın sorunlarını dinledi.

Esnaf ve sanatkârın, Türkiye ekonomisindeki yerinin ve öneminin farkında olduğunun altına çizen Yeni, ‘’Ülkemizde esnaf ve sanatkârın işi ne kadar iyi olursa, ekonomiye katkısı da o ölçüde iyi olur. Esnaf ve sanatkârlarımızın sorunu, bizim sorunumuzdur.  Diğer tüm kesimler gibi, esnaf ve sanatkârlarımızın da mevcut sorunlarının çözümüne katkı sağlamaya çalışacağız’’ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.