TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgililer Günü çiçekçilerin yüzünü güldürdü

Yılın en romantik günü olan “Sevgililer Günü” geldi. Gençler tarafından heyecanla beklenen, günler öncesinden planlar yapılan 14 Şubat özellikle çiçekçilerin yüzünü güldürüyor. Adana’da da tüm sokaklar Sevgililer Günü’ne hazır.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2019 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2019 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sevgililer Günü çiçekçilerin yüzünü güldürdü

Hande MUŞTU-Rukiye UYANIK

ADANA (İLKHABER)-Sevgililer Günü her yıl Şubat ayının 14’ünde tüm dünyada kutlanıyor. Kimi eşine, kimi arkadaşına, kimi de annesine bu özel gün için bir hediye verirken hediyeler içerisinde en fazla tercih edilen ise çiçekler oluyor.

Adana kent merkezinde çiçekçilik yapan Hüseyin Acar, özel günlerde çiçek satışlarında artış olduğunu belirterek;

“Sevgililer Günü, biz çiçekçilerin en kıymetli günlerinden birisidir. Bugün gecenin geç saatlerine kadar hizmet vereceğiz. Herkes sevdiklerine mutlaka bir çiçek vermelidir” dedi.

Dikkat çekici buket süslemeleriyle güne hazırlıklarını tamamlayan çiçekçi Acar;

“İnsanların duygularını en etkili şekilde anlatmada kullandıkları çiçeklerin, Sevgililer Günü’nde en çok tercih edilen hediyedir. Özellikle bu gibi günlerde vatandaşların çiçeklere ilgisi daha fazladır.

O nedenle yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İnsanlar eşlerine, arkadaşlarına, anne babalarına, verilecek en güzel hediye olarak çiçek takdim ediyorlar. Yoğunuz, yorgun düşüyoruz ama tatlı bir yorgunluk. Bugüne özel 4 kişi çalışıyoruz.

Eşlerine hediye bakan müşteriler  çiçekleri çok beğendiklerini  belirterek özel hazırlanmış çiçek aranjmanlarından sevdiklerine armağan etmek için birer tane aldılar.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.