TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şok uygulamalarda 37 silah ele geçirildi

Adana'da yunus ekiplerinin yaptığı uygulamalarda 8'i kurusıkı olmak üzere 26 tabanca, 11 av tüfeği ele geçirilirken, aranan 69 kişi yakalandı, 13 kayıp çocuk bulunarak ailelerine teslim edildi

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2019 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2019 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şok uygulamalarda 37 silah ele geçirildi

 ADANA (İHA) - Adana'da yunus ekiplerinin yaptığı şok uygulamalarda 8'i kurusıkı olmak üzere 26 tabanca, 11 av tüfeği ele geçirildi, aranan 69 şüpheli yakalanıp, 13 kayıp çocuk ise bulunarak ailelerine teslim edildi.  

  Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Asayiş Ekipler Amirliğinde görevli yunus ekipleri şehrin dört bir tarafında vatandaşın huzur ve güvenliği için uygulamalarına devam ediyor. Yapılan şok uygulamalarda polis 8'i kurusıkı 26 ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 274 fişek, 11 ruhsatsız tüfek ile 55,8 gram esrar, eroin ve 6 uyuşturucu hap ele geçirdi, 6 çalıntı motosiklet de bulundu. Ele geçirilen malzemelerle ilgili 9 şahıs gözaltına alındı.

  Aranan kişilere yönelik çalışmalarda ise çeşitli suçlardan aranması bulunan 69 kişi yakalandı. Ekipler, kumar oynattığı tespit edilen 5 iş yerine de adli ve idari işlem uyguladı.

  Öte yandan 13 kayıp çocuk da bulunarak ailelerine teslim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.