TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Millet İttifakı’nın adayı Durak, ‘dur-durak’ tanımıyor

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Millet İttifakı’nın adayı Durak, ‘dur-durak’ tanımıyor

ADANA(İLKHABER)-Seçim çalışmalarına ara vermeden Karaisalı ilçesinde, köy köy, belde belde, ev ev gezmeye devam eden Millet İttifakı adayı  Veli Durak, bir günde yüzlerce el sıkıyor, projelerini anlatıyor. Karaisalı ilçesini turizim beldesi haline getirip, istihdam kapılarını açacağı sözünü veriyor.

 

Karaisalı ilçesinde merkez mahalleleri dolaşan Karaisalı Belediye Başkan Adayı Veli Durak, bir yandan da Büyükşehir Yasası nedeniyle, köyden mahalleye dönüşen bütün mahalleleri gezmeye devam ediyor. Karaisalı vatandaşlarla buluşmalarında;  yolsuzluğu bitireceğini, yolsuz mahalle ve sokak kalmayacağını, her köye çocuk parkı, ve dinlenme alanı yapacağını, her köye ısıtma sistemli çok amaçlı köy evi yapacağını, köylüler için yöresel ürünler pazarı kuracağını ve köylülere gelir sağlayacağının sözünü veriyor.  Mahalle sakinleri ve muhtarlar ile yaptığı kıraathane toplantılarında Karaisalı beldesini turizm kenti yapacağı sözünü de vererek, öncelikli işinin Karaisalı halkının istihdama yönelik projelerde öncelik tanıyacağını sözlerine ekliyor.

 

KARAİSALIYI KADERİNE TERKETMEYELİM

 

Karaisalı İlçe Belediye başkan adayı veli Durak seçim gezmelerinde, özellikle Karaisalı ilçesini ve halkını kaderine terketmeyeceklerinin altını özenle çiziyor. Millet ittifak’ın adayı olan Veli Durak; “Kapıkaya Kanyonu, seyir terası ile turizme katkı sağlayacağız, Vardar ve kanyon çevrelerinde  modern kafeler inşa ederek, istihdam yaratacağız, Karaisalı ilçesini cazibe merkezi haline getireceğiz. Havuzlu modern spor alanı, halı saha ve fitness hizmeti, Hasan Dağı’na dinlenme, piknik ve seyir alanı oluşturacağız, ilerki aşamalarda teleferik koyacağız, İhtiyaç sahibi 100 aileye her ay düzenli olarak 250 lira vereceğiz.  Kilit parke taşı  fabrikası açarak istihdam yaratacağız. Kapalı semt pazarı, üçürgeye gölet, ve özellikle hayvan pazarı  ile hizmetlerimizi taçlandıracağız.

İlçe merkezimizde  otopark yapacağız, küçük sanayi sitesi ile esnafımızı kalkındıracağız. Söz veriyorum yolsuzluklara son verip, Karaisalı ilçesini Karaisalılyarla birlikte yöneteceğiz.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.